» E-Liquid - E-Juice

E-Liquid

E liquid, eller e væske som det også kalles, til e sigaretter var ikke noe man hadde hørt om for bare 5-6 år siden. I dag er det mer velkjent og utbredt.

E liquid er den væsken som du fyller i din elektroniske sigarett. Du kan velge fritt mellom et utall smaker til din e-sigarett. Vi fører dessuten e liquid med flere forskjellige nikotinstyrker – og du kan også velge nikotinfri e liquid.

På e-trekk.no har vi 60 ulike smaksvarianter - alt fra jordbær, bringebær, sjokolade, cola, mentol, lakris og smak av tobakk.

 

Selvblander - Aromaer og Baser epuff basic e-væske
ePuff Mixed Flavours e-væske
epuff premium e-væske
Twelve Vapor ePuff Dripper Line - Dripper Juice
Beard Vape Copsa E-Væske - My Juice by Copsa
Cosmic Fog E-Liquid
Red Vape E-liquid
Vape Breakfast Classic The Milkman E-Væsker
Five Pawns E-Liquid  One Hit wonder E-Væske
   

Hva inneholder e liquid?

E liquid er en blanding av vanlige matstoffer som de fleste inntar i andre varianter i løpet av livet. E liquid kan tilsettes nikotin, noe mange velger å gjøre, da det er nikotinen man er avhengig av. Dog er det sunneste uten tvil å velge en e liquid uten nikotin. Alternativt kan du gradvis velge en lavere styrke av nikotin og dermed ta en rolig nikotinslutt.

De to andre grunndelene i e liquid er PG (propylene glycol) og VG (vegetable glycerin). Vi tilbyr e liquid som består av ca. 67 % PG og 23 % VG og ca 10 % aroma.

Bestill e liquid av høy kvalitet

e-trekk.no selger kun e liquid, aromaer og baser av meget høy kvalitet. Velg mellom ferdigblandete utgaver, eller bland din egen e liquid. Det er forholdsvis enkelt, og du sikrer at din e liquid får den riktige kombinasjonen av dampmengde, nikotinstyrke og smak.

Alle våre e liquids er produsert under kliniske og sterile forhold, så vi kan stå 100 % inne for alle våre produkt.

Hva er egentlig e liquid?

E liquid består hovedsakelig av tre ting: smaksaroma, fortynner og eventuelt nikotin. Smaksaromaen varierer naturligvis med hver smaksvariant, mens fortynneren oftest består av propylene glykol, glyserol og vann. Propylene glykol er faktisk en av hovedingrediensene i vår e liquid, og er med på å fortynne vår e liquid til den riktige konsistensen. Samtidig hjelper stoffet med å fremheve smaksnyansene når du inhalerer væsken. En annen viktig ingrediens i vår e liquid er glyserol, som brukes i utalliger farmasøytiske produkter. Glyserol forbedrer dannelsen av vanndamp og gir samtidig en smule sødme til din e liquid. Vi bruker utelukkende ingredienser av høyeste kvalitet, og ved selv å blande din egen e liquid kan du få et resultat som lever opp til dine behov.

Du har kanskje hørt rykter om at e liquid inneholder stoffet diacetyl, som ved inhalering har blitt assosiert med lungesykdommen brochiolitis obliterans? Siden vi framstiller vår egen e liquid kan vi garantere at dette stoffet ikke finnes i vår e liquid, og du kan dermed trygt dampe løs uten å være redd for disse skadelige bivirkningene. Nettopp fordi vi selv fremstiller vår e liquid er vi 100 % klar over hvilke innholdsstoffer vi putter inn, samtidig som vi har full kontroll over både smak og konsistens.

Bli kvitt din nikotinavhengighet

En av de største fordelene med elektroniske sigaretter, er at du kan variere nikotinkonsentrasjonen i din e liquid. Hvis du er vant til å røyke meget sterke sigaretter, kan du for eksempel starte med den høyeste konsentrasjonen av nikotin, nemlig 36mg nikotin/ml. Når du så føler at du er klar for å trappe ned, kan du velge e liquid med for eksempel 16 mg nikotin/ml – du trenger altså ikke skjære ned på hyppigheten av din røyking, men kun på sigarettenes styrke. Dermed kan du kvitte deg med nikotinavhengigheten uten å si farvel til røykevanen. Hos oss kan du få fem ulike varianter av e liquid angående nikotinstyrke:

• 0mg nikotin/ml
• 6mg nikotin/ml   (light)
• 16mg nikotin/ml (normal)
• 24mg nikotin/ml (sterk)
• 36mg nikotin/ml (meget sterk)

Vi selger e liquid i flasker a 3, 10 eller 30ml. De små 3ml flaskene er perfekte for å prøve nye smaksaromaer – og her finnes det som nevnt mer enn 60 ulike varianter, det er bare å komme i gang.

Du er ikke logget inn klikk på "logg inn" for å besøke vårt kundesenter

411 83 303    Fra 14.00 - 17.30     mail@e-trekk.no
Nyhetsbrev

Dersom du logger inn kan du velge din utsjekk informasjon, som leverings-adresse, foretrukket betalingsvalg mm.

Logg inn og sett opp Rask Kassen

e-trekk.no Trustpilot

e-trekk.no Facebook Side