» E-Sigarett Startsett

E-Sigarett Startsett

På denne siden finner du en oversikt over alle våre e-sigarett Startsett. Dette er et fornuftigt sted å starte for nybegynnere av esigaretter, da de fleste startsett inneholder alt du trenger for å komme godt igang med å dampe på din favorit e-væske med eller uten nikotin.

 E-Cigaret Startsæt 650 mah  E-Cigaret Startsæt 900-1000 mah
E-Cigaret Startsæt 1100 mah E-Cigaret Startsæt 1100 mah

ePuff-T CE4 650 mAh Startsett

Dette startsettet er for deg som vil finne ut hva en e-sigarett er, hvor du kan komme godt i gang med å dampe. På denne modellen fyller du glasset (clearomizeren) ved å skru munnstykket (driptippen) av, og så fylle på denne vei og husk at det er viktig å holde glasset i en 45 graders vinkel når man fyller, og at man ikke må treffe i midten av glasset da væsken bare vil renne ut.

Etter påfylling er det viktig ved et nytt glass å la væsken trekke inn 1 minutt så trådene kan suge væsken til seg før man begynner å dampe.

Denne type clearomizer som er i dette settet er engangs glass dvs at når det er gått 14 dager skal man skru hele glasset av og kaste det og kjøpe et nytt og sette på. Disse glassene kan kjøpes separat i nettbutikken.

Hvis du ønsker et annet slags glass /clearomizer kan du enkelt oppgradere og finne et nytt evt et med en bunnbrenner dvs at ved dette glasset er det i bunnen du skrur av og fyller og skifter brenneren. Bunnbrenderen kan også kjøpes i nettbutikken og er plassert i samme gruppe som når du velger ditt glass/clearomizer slik at du ikke velger feil.

Startsettet inneholder: -
1 stk. ePuff-T 650 mAh batterier -
1 stk. CE4 clearomizer -
1 stk. e-sigarett etui -
1 stk. eGo USB lader -
2 stk. 10 ml. e-væske

Dette settet har alt du trenger for å komme godt i gang.

Joyetech eCom-C Twist Startsett 900 mAh

I denne modellen får du en god damp og smaksopplevelse.

Denne modellen har en Batteri indikator: Avhengig av batteriets reststrøm vil LED dioden lyse forskjellig når du trykker på knappen:

Dette er et stilrent produkt ,langt og tynt og enkelt å fylle væske, skulle du gå tom for strøm på dette batteriet kan du dampe mens du lader det opp igjen.

Påfylling av væske gjøres ved at du skrur bunnen av clearomizeren og holder glasset i 45 grader, du må ikke treffe midten av glasset da vil væsken lekke ut, på bunnen du har skrudd av sitter det en liten brenner som må skiftes innen 14 dager som du skrur av og setter en ny i. Disse brennere kan kjøpes separat i nettbutikken.

Joyetech eCom-C Twist settet inneholder:
2× 510 Drip tips
2× Drip tip overtrekk
1× eCom-C Atomizer med eGo forbindelse
2× C2 atomizerhoder
1× eCom-C Twist 900 mAh batteri. VW 5,1 - 10 W
3× USB Port Cover
1× 220V Vegg adapter
1× Mini USB kabel
1× Manual på engelsk

ISmoka eLeaf iStick 20W- 30W el 50W

Istick 20W- 2200 mAh kan man få I 4 forskjellige farger. I denne serien kan man velge å kjøre på volt eller watt,og den ligger godt i hånden. Til Istick 20 W anbefaler vi enten en Aspire Nautilus mini, Kanger Aerotank v2 eller Kanger Protank III, hvis du vil utnytte den gode damp og smak. Isticken opplades gjennom en mikro USB kabel i bunnen.

Istick 30W er et oppgradert batteri, og designet i toppen er endret, så den passer bedre til større tanker, Og føres i 4 forskjellige farger . Isticken har en Fjærbelastet senterpol som sikrer en perfekt tilpasning til de fleste clearomizere.  Tankene vi anbefaler og som passer godt på denne Istick 30W er Aspire Nautilus, lemo RBA, Lemo Drop RBA eller Melo RBA,  , hvis du vil utnytte den gode damp og smak. Isticken oppladses gjennom en mikro USB kabel i bunnen. Det tar typisk 2,5 time å lade batteriet med det medfølgende vegg adapteret. Du kan dampe på iStick´en mens den lader.

Istick 50W-4400 mAh Denne modellen er den mest kraftfulle av alle Istick i denne serie, den er ligeledes temperatur styrt dvs at når den kommer over 70 grader vil det utløse en alarm. For å utnytte dette fantastiske batteriet anbefales det at man bruker en av disse tankene, Kangers Subtank, Delta II eller Melo, så får du en fantastisk damp og en super smaksopplevelse. Isticken har en fjærbelastet senterpol som sikrer en perfekt tilpasning til de fleste clearomizere. Den er fremstilt av rustfritt stål, hvilket gjør den meget slitesterk. USB Porten til oppladning av iStick 50W er plassert på siden av enheten, så den kan stå  mens batteriet lades. Oppladningen tar ca. 4-5 timer.

Ved alle Isticksene: Ved 5 klikk på fire knappen tender/slukker Istick. Ved 3 klikk på fire knappen skiftes det mellom watt og volt.

Klikk rundt på hjemmesiden og bestill ditt E-Sigarett Startsett.
Har du spørsmål, er vi naturligvis klare til å hjelpe deg med ditt kjøp. Kontakt oss via e-post mail@e-trekk.no

Du er ikke logget inn klikk på "logg inn" for å besøke vårt kundesenter

411 83 303    Fra 14.00 - 17.30     mail@e-trekk.no
Nyhetsbrev

Dersom du logger inn kan du velge din utsjekk informasjon, som leverings-adresse, foretrukket betalingsvalg mm.

Logg inn og sett opp Rask Kassen

e-trekk.no Trustpilot

e-trekk.no Facebook Side