» Cookie politikk

Cookie politikk

Cookie- og privatlivspolitikk

Introduksjon Når du besøker vår webside samles det opplysninger om deg,som brukes til å tilpasse og forbedre vårt innhold og til å øke verdien av de annonsene som vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at det samles opplysninger, bør du slette dine cookies (se veiledning på minecookies.org/cookiehåndtering og unnlate  videre bruk av websitet. Nedenfor har vi utdypet hvilke informasjoner som samles deres formål og hvilke tredjeparter, som  har adgang til dem.

Cookies Websitet bruker  ”cookies”, som er en tekstfil, som lagres på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål å gjenkjenne den, huske innstillinger,utføre  statistikk og målrette annonser. Cookies kan ikke inneholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er mulig å slette eller blokkere for cookies. Se veiledning på minecookies.org/cookiehåntering

Hvis du sletter eller blokkerer cookies vil annonser kunne bli mindre relevante for deg og opptre hyppigere. Du kan dessuten risikere at websiden ikke fungerer optimalt samt at det er innhold du ikke kan få adgang til.

Websiden inneholder cookies fra tredjeparter, som i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics

Personopplysninger

Generelt Personopplysninger er alle slags informasjoner, som i et eller annet  omfang kan tilskrives til deg. Når du benytter vår website samler behandler vi en rekke slike  informasjoner. Det skjer f.eks. ved alm. tilgang av innhold , hvis du registrerer deg for å motta vårt nyhetsbrev, deltar i konkurranser eller undersøkelser, registrerer deg som bruker eller abonnent, øvrig bruk av service eller foretar kjøp  via websiden.

Vi samler og behandler typisk følgende typer av opplysninger:Et unikt ID og tekniske opplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk plassering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv gir eksplicit samtykke til og selv taster informasjonen behandles dessuten: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsopplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med opprettelse av login eller ved kjøp

Sikkerhet Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mot, at dine opplysninger utilsiktet eller ulovlig blir slettet, offentliggjort, fortapt, forringet eller kommer til uvedkommendes kjennskap, misbrukes eller i øvrig behandles i strid med lovgivningen.

Formål Opplysningene brukes til å identifisere deg som bruker og vise deg de annoser som vil ha størst sannsynligjet for å være relevant for deg, å registrere dine kjøp og betalinger, samt å kunne levere den service du  har etterspurt som f.eks. Å fremsende et nyhetsbrev.  I tillegg  bruker  vi opplysningene til å optimere vår  service og innhold.

Periode for oppbevaring Opplysningene oppbevares i det tidsrom, det er tillatt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke lenger er nødvendige. Perioden avhenger  av karakteren av opplysningen og bakgrunnen for oppbevaring. Det er derfor ikke mulig å angi en generell tidsramme for, når informasjonen slettes.

Videregivelse av opplysninger Data om din bruk av websiden ,hvilke annonser, du mottar  og evt. klikker på, geografisk plassering, kjønn og alderssegment m.v. videregis til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kjent . Du kan se hvilke tredjeparter, det er snakk om, i avsnittet om ”Cookies” ovenfor. Opplysningene brukes  til målrettning av annonseringen.

Vi benytter i tillegg  en rekke  tredjeparter til oppbevaring og behandling av data. Disse behandler utelykkende  opplysninger på våre vegne og må ikke bruke dem til egne formål.

Videregivelse av personopplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun skje,hvis du gir  samtykke til det. Vi bruker kun databehandlere i EU eller i land som kan gi dine opplysninger  en tilstekkelig beskyttelse.

Innsyn og klager Du har rett til å få opplyst , hvilke personopplysninger , vi behandler om deg. Du kan dessuten til enhver tid gjøre innsigelse mot at opplysninger brukes. Du kan også tilbakekalle  ditt samtykke til, at det blir  behandlet opplysninger om deg. Hvis de opplysningene, som behandles om deg, er feil har du rett til at de blir rettet eller slettet. Henvendelse ang dette kan sendes til: mail@e-trekk.no. Hvis du vil klage over vår behandling av dine personopplysninger, har du også mulighet for å ta kontakt til Datatilsynet.dk.

Utgiver Websiden eies og publiseres av:

esug.co.uk Ltd
Building 53B, Bay 1 & 2
3rd. Avenue, Pensnett Trading Estate
Kingswinford DY6 7XG
England Email: mail@epuff.co.uk

Du er ikke logget inn klikk på "logg inn" for å besøke vårt kundesenter

+45 22256940    Fra 12.00 - 17.00     mail@e-trekk.no
Nyhetsbrev

Dersom du logger inn kan du velge din utsjekk informasjon, som leverings-adresse, foretrukket betalingsvalg mm.

Logg inn og sett opp Rask Kassen

Trustpilot e-trekk.no

Facebook e-trekk.no