» E-Piber og E-Sigarer » E-Sigarer

E-Sigarer

På denne siden finner du vårt utvalg av E-Sigarer for deg som vil nyte en sigar men uten tobakken, røyken og andre gener. Her finner du vår lekre E-sigar med nikotin. Den er fantastisk å ha med i lommen på fest, og kan brukes flere ganger og dermed tas med fra fest til fest.

E-Sigaren er et forholdsvis nytt produkt innen e-sigarett universet. E-Sigaren er fremstilt med formål å ligne en vanlig sigar, samt gi den samme opplevelsen for brukeren som den ekte varen.

Det er ingen vare i den valgte kategori

Om E-Sigaren Den elektroniske sigar

Elektroniske Sigarer er batteridrevne enheter som ligner, og for det meste føles som en vanlig sigar avhengig av kvaliteten av den e sigar du kjøper.

På tross av hva mange sier er det ingen negative konsekvenser å rapportere om bruken av en e-sigar, og selvom den elektroniske sigar kun har vært på markedet i omkring 2-3 år er den allerede blitt veldig ettertraktet. Hovedsakelig av følgende grunner:  Innendørs bruk,  mulighet for forskjellige smaker, utvalg i nikotin styrke, nesten ingen lukt og derfor et bedre alternativ til de tradisjonelle sigarer.

E-Sigaren med e-væske inneholder typisk  4 ingredienser.
1) Glycol
2) Vann
3) Aroma
4) Nikotin (diverse styrker er avhengig av forbrukerens valg)

Ut over det er det ingen forbrenning med elektroniske sigarer, i motsettning til tradisjonelle sigarer.

Hvordan virker en e-sigar ?

Når man suger på en elektronisk sigar detekteres luftstrømmen av sensoren i  chippen internt i din e sigar. Batteriet aktiveres dermed og gir strøm til forstøveren/atomizeren inne i selve patronen som fordamper e væsken i e-sigaren og produserer damp. Våre engangs Elektroniske sigarer er akkurat det navnet sier. Du bruker den til den ikke virker lengre og så skal den kastes og en starter med en ny.d For mange er dette en enkel løsning fordi du ikke behøver å bekymre deg over ladning av batteri eller fylle e-sigaren opp med e-væske  igjen og igjen.

Det er også viktig å bemerke, at dine e sigar batteri ikke er i bruk eller blir tappet for strøm når den ikke er i bruk.

E-Sigaren er blitt populær

E-Sigaren er i ferd med å bli et populært produkt hovedsakelig på grunn av bekvemmeligheten ved å kunne røyke en sigar uten å forstyrre andre. Det er også et populært produkt blandt festrøykere som ved f.eks julebord firmafester, pokerkvelder osv. siden man ikke behøver slukke sigaren når man ikke røyker på den

Ulempen ved en ekte sigar er at den bør røykes ferdig i en omgang eller maksimalt deles i to eller tre for å unngå en dårlig gammel smak i sigaren etter bruk. Dette er ikke nødvendig med en e-sigar og den dårlige smaken eksisterer ikke i e-sigaren.

Forskjellen på en ekte sigar og en E-Sigar

Den mest bemerkelsesverdige forskjellen mellom en ekte sigar og en e-sigar er fraværet av sigar lukten som fyller lokalet ved den ekte vare, og disse elektroniske sigarer ser ut og føles som en ekte cubansk sigar og gjør det mulig å nyte i et selskab hvor røyking ikke er likt eller lukten ødelegger opplevelsen. Elektroniske sigarer har en del å leve opp til siden en typisk sigar røyker, ikke vil være enkel å tilfredsstille når sigaren skal erstattes. Dette avvises raskt av den realistiske kvalitet som e-sigaren har og den opplevelsen brukeren får lever opp til langt over forventningerne for de fleste. På kort avstand er det nesten umulig at se at disse sigarer faktisk er elektroniske og det eneste som mangler er røyk og aske.

De fleste e-sigarer er til engangsbruk og kan holde i flere måneder hvis man kun bruker dem i helger og ved sjeldne anledninger. De har en LED-spiss som normalt er delvis kamuflert bak en type skjerm for å etterligne gløden og asken på en vanlig sigar.

E-Sigarer vi tilbyr

Til sigar nyteren har vi våre prestigefylte Éngangs e-sigar med enten COHIBA eller MONTE CRISTO smak og i 16 mg. nikotinstyrke. Denne E-Sigaren inneholder ca.  700 sug og kan naturligvis med fordel brukes fra gang til gang, og gir en fantastisk opplevelse og smak uansett hvor du er !

Cohiba E-sigar: Produksjon av Cohiba sigarer ble grunnlagt i 1966 av Fidel Castro. I mange år var Cohiba sigarene så ekslusive, at de kun ble gitt som gaver til utenlandske statsoverhoder eller diplomater. I 1982 ble Cohiba gjort til et kommersielt merke, men stadig kun produsert i begrensede mengder. Navnet Cohiba stammer fra det opprinnelige indianske språket på Cuba, og var betegnelsen for de sammenrullede tobakkbladene, som de innfødte røykte.

Monte cristo E-Cigar: Monte cristo er det mest kjente cubanske sigarmerke over hele verden og utgjør en smaksmessig referense for mange sigarafficionados. I likhet med søstermerket Romeo y Julieta stammer navnet fra Alexandre Dumas' berømte roman "Greven av Montecristo", som også var veldig verdsatt blant sigararbeiderne på fabrikken i Havana, hvor merket ble grunnlagt i 1935. Styrkemessig er Montecristo medium/full, og oppleves som litt kraftigere i smaken enn eksempelvis Romeo y Julieta.

Klikk rundt på hjemmesiden og bestill E-Sigarer.
Har du spørsmål, er vi naturligvis klare til å hjelpe deg med ditt kjøp. Kontakt oss via e-post mail@e-trekk.no

Du er ikke logget inn klikk på "logg inn" for å besøke vårt kundesenter

411 83 303    Fra 14.00 - 17.30     mail@e-trekk.no
Nyhetsbrev

Dersom du logger inn kan du velge din utsjekk informasjon, som leverings-adresse, foretrukket betalingsvalg mm.

Logg inn og sett opp Rask Kassen

Trustpilot e-trekk.no

Facebook e-trekk.no