Din handlekurv er tom

E-Piber

På denne siden finner du våre eksklusive e-piper, som gir enhver pipe røyker den rette motivasjonen til å skifte den tradisjonelle tobakks pipen ut med en elektronisk pipe. Disse enheter gir deg den rette fornemmelsen og en gode opplevelsen, så det er enkelt å legge den tradisjonelle pipen vekk, da du ikke kommer til å savne noe som helst.

Fylling av E-væske på disse elektroniske pipene er virkelig enkelt så se på vårt brede utvalg av smaksvarianter med og uten nikotin på vår E-væske side!

Ingen produkter

Hva er E-Piper ?

E-Piper er i bunn og grunn elektroniske drevne piper, eller elektroniske enheter som produserer damp og den samme følelsen og opplevelsen som tradisjonelle piper gir men de ”brenner” ingen tobakk eller lignende da de bruker e-væske med eller uten nikotin innhold. E-væske fordamper når det blir oppvarmet og produserer dampskyer som ligner de røykskyene som alle liker. Det er ingen brannfare ved bruk av disse enhetene som med tradisjonell røyking, da det ikke oppstår forbrenning i prosessen.

Trinn til røykestopp med e-piper

Bildet nedenfor viser E-Piber i forskjellige stiler og design

e-piber

Når man leverer en e-pipe må vi inkludere alle de tradisjonelle funksjoner fra røykepipen før disse produkter blir populære. Kvaliteten av selve produktene og deres yteevne skal alltid være topprioritet innen design og funksjonalitet av disse produkter. Vi har valgt en rekke elektroniske piper som oppfyller disse krav, men som samtidig gir plass til individuelle justeringer.

Å dampe e-væske er designet til å erstatte røyking og hjelper røykere å slutte ved gradvis å redusere nikotin innholdet som innhaleres. Hvis du planlegger å slutte å røyke kan du med fordel følge disse nedenstående trinn.

  • Trinn 1: Start med en e-væske som inneholder høy nikotin (24mg) i 1 måned ved normal dampning.
  • Trinn 2: Skift til en e-væske som inneholder mellom nikotin (16-18mg) i 2 måneder ved normal dampning.
  • Trinn 3: Skift til en e-væske med lav nikotin (6-12mg) i 1-2 måneder ved normal dampning.
  • Trinn 4: Til sist slutt med nikotin ved å skifte til 0 mg nikotin e-væske.

Klikk rundt på hjemmesiden og bestill din E-Pibe.
Har du spørsmål, er vi naturligvis klare til å hjelpe deg med ditt kjøp. Kontakt oss via e-post mail@e-trekk.no

Kundesenter
+45 22256940    Fra 12.00 - 17.00    mail@e-trekk.no
Nyhetsbrev

Dersom du logger inn kan du velge din utsjekk informasjon, som leverings-adresse, foretrukket betalingsvalg mm.
Rask Kasse

Trustpilot e-trekk.no

Facebook e-trekk.no