Din handlekurv er tom

E-Sigarett Batterier < 650 mAh

Vi anbefaler å lade alle batterier 100% første gang da dette forlenger levetiden av batteriet og sikrer at det fremover kan levere den output volt den er designet til.

eGo-T Vision 650 mAh batteriSpar
24%
eGo-T Vision 650 mAh batteri
Varenummer:133
NOK 85,513 STK. NOK 195,65
Velg variant:
700mAh Nfix 2ml Pod Kit
700mAh Nfix 2ml Pod Kit
Varenummer:5027
NOK 317,39
Velg variant:
Antal

E-Sigaretter kjøpes som oftest i et såkalt e-sigarett startsett, men det er også mulig å kjøpe ekstra batterier da de varer for evig. På denne siden kan du lese mer om < 650 mAh E-Sigarett Batterier og se våres utvalg av produkter i denne kategorien.

Har du en eGo E-Sigarett eller startsett og mangler et nytt batteri har vi et stort sortiment med 650 mAh eller mindre. Våres e-sigarett batterier er alle oppladbare lithium batterier og holder generelt en del lengere på strømmen en de fleste, og vi har altid gode tilbud og lave priser på våre e-sigarett batterier, så oppret en ordre og bestill et ekstra < 650 mAh batteri idag.

650 mAh Batteriets fordeler

Denne type av batteri er et rigtig godt valg, hvis du damper mindre en 1.6ml for dagen, fordi  650 mAh holder til cirka en dag før det igjen skal lades. mAh er som kjent et teknisk uttryk for batteriets kapasitet og der med hvor mye strøm det kan holde på.  Jo høiere mAh et batteri har dess lengre mellom hver lading for brukeren. Et E-Sigarett batteri på < 650 mAh gir ikke mindre damp en et batteri på 1100mAh – det må bare lades oftere.

e-cigaretter mah forklaret

Mange foretrekker et e-Sigarett batteri på < 650 mAh fordi det er mindre i lengden en et på 1100 mah, og det er bedre å ha med i lommen eller i vesken da det ikke opptar mye plass og ikke vekker oppsikt.

Batterier med < 650 mAh

Utover batteriene på 650 mAh fører vi naturligvis mindre og flere smarte typer som f.eks.:

Joyetech eRoll Batteri 90 mAh som er utstyrt med et 3,7 Volt, 90 mAh lithium-ion batteri. For å lade batteriet, skal du trykke eRoll sigaretten på plass i din eRoll ladeboks, og kan derfor IKKE bruke et standard eGo ladekabel/ lader til dette produktet. Det tar ca. 35-40 minutter å lade et eRoll batteri via ladeboksen, og det er best å fortsette ladingen inntil eRoll batteriet er fullt oppladet.

Kanger eSmart 320 mAh er et elegant 320 mAh manuelt batteri i en mindre størrelse. Kun 75 mm langt og kun 11.4 mm i diameter. Så noe mindre en et standard eGo type batteri. Batteriet har det velkjente 5 klikk beskyttelsessystem som andre eGo type batterier samt et 510 gjenger.

Hva er et 650 mah passthrough batteri ?

eGo passthrough 3,7 Volt/650 mAh består av et løst batteri, med tilhørende USB ledning og passer til både eGo og eGo-TANK modellen.

Super smart - kan brukes når man sitter foran datamaskinen, hvor så man lader batteriet, samtidig med at man damper. Kan også brukes i kombinasjon med våres USB laderstik til sigaret tenderen i bilen. Så kan du kjøre, dampe samtidig som du lader dette når du er på farten!!

Du skrur "toppen" av batteriet, hvor den medfølgende kabelen så settes i, og den andre enden av kabelen settes i USB stikket. Når man så forlater datamaskinen/bilen, kobles ledningen direkte fra og eGo passthrough fungerer som et almineligt batteri. Kan det gjøres smartere?

JoyeTechs 650 mAh Batterier – Fra standard til Upgrade

Joyetech produserer noen av de beste e-cigaret batteri på markedet og har virkelig veret i forkant med produktutvikling da de tilbyr både et standard og et oppgraderings batteri i denne 650 mAh serien.

JoyeTech eGo-C 650 mAh batteriet er det manuelle batteriet til eGo-C og leveres med en 650 mAh kapasitet. Dette betyr, at du vil ha mellom 6-8 timers strøm, før du må lade batteriet ditt igjen. ego-C batteriet har en ny strømindikator innebygget i knappen. Når batteriet er over 50% ladet, vil LED-knappen lyse hvit. Når batteriet er mellom 10% og 50% ladet lyser LED-knappen himmelblå, og når batteriet er under 10%, lyser da LED-knappen blått. Ego-C batteriet kan tennes eller slukkes med fem hurtige trykk (innenfor 2 sek.) på den manuelle knappen. Det eliminerer behovet for en knap beskytter og fjerner risikoen for utilsiktet aktivering av batteriet ved oppbevaring.  Batteriet har en konstant output på 3.7 V.

Joyetech eGo-T/C Upgrade 650 mAh Batteriet er det nyeste Joyetech batteriet. Batteriet er baseret på det tidligere eGo-C batteriet. Upgrade batteriet har en ny funksjonsmåte kalt for --- "Variabel Volt output tilstand". I denne tilstanden vil batteriets outputspending (volt) endres i takt med at reststrømmen på batteriet reduseres. På den tidligere moddelen avga batteriet konstant 3.3 volt uanset reststrømm. Dermed får du en bedre damp opplevelse fordi den høiere output volten vil kompensere for den mindre reststrømen. Du opplever således en mer ensartet damp effekt uansett batteriets reststrøm.

Opplading av < 650 mAh Batterier

Bare skru eGo batteriet inn i eGo USB laderen, sett stikket i din PC, AC-USB Adapter, Mobile eller annen USB adapter.
Alle eGo seriens batterier lades med det samme type eGo USB ladekabel/ lader så det er lett å lade alle dine forskellige batterier.

Klikk rundt på hjemmesiden og bestill dine E-Sigarett Batterier < 650 mAh.
Har du spørsmål, er vi naturligvis klare til å hjelpe deg med ditt kjøp. Kontakt oss via e-post mail@e-trekk.no

Kundesenter
+45 22256940    Fra 12.00 - 17.00    mail@e-trekk.no
Nyhetsbrev

Dersom du logger inn kan du velge din utsjekk informasjon, som leverings-adresse, foretrukket betalingsvalg mm.
Rask Kasse

Trustpilot e-trekk.no

Facebook e-trekk.no