Din handlekurv er tom

Billig E CIG - Finn en E sigarett startpakke i vår webshop

Her finner du mange gode tilbud på en ny e Cig i høy kvalitet. Udvalget nedenfor er et veldig bra sted å starte når du trenger å finne en e sigarett startpakke.

 

e sigaret startsett e sigaret startsett

e sigaret startsett e sigaret startsett

 

Hvilken e sig startpakke bør du velge og hva inneholder de? 

Det som er avgjørende for valget av e sigarett er at du vet litt om mAh (milliampere) og Watt. mAh er et uttrykk for hvor mye strøm batteriet kan oppbevare i seg. Så jo flere mAh des lengre holder batteriet strøm før det må opplades igjen. Watt er den effekten som batteriet avgir, når det trykkes på knappen. Jo flere Watt des raskere brukes strømmen i batteriet. Når det er sagt, så er det mange som vil ha mye damp, og forutsetningen for mye damp er, at batteriet kan avgi mange watt, så motstanden (ohm) i din tank / clearomizer kan bli lav, for da kommer det  mye damp.

Så velger du en e sigarett startpakke med f.eks. 650 mAh, så vil den ikke gi mye damp, fordi batteriet ikke avgir nok watt til at din ohm motstand i clearomizeren kan bli lav nok. ohm motstanden vil typisk være på 1,5 - 2,0 ohm.

Velger du en elektronisk sigarett på 900 - 1000 mAh, får du litt mer damp, men batteriet avgir fortsatt ikke nok watt til at din ohm motstand kommer under 1,0 ohm som typisk er grensen for, når man snakker om at det kommer mye damp.

Velger du en elektronisk sigarett på over 1000 mAh, så vil batteriet typisk avgi watt nok til at du kan sub ohme. Dvs. at coilen i din clearomizer / tank kommer under 1,0 ohm. Vi kan anbefale sådan en e sig startpakke hvis du synes den "større løsning" med et MOD og en seperat tank blir for stor.

MOD startsett består av et MOD og en tank og vil være en velegnet løsning for den som  vil ha mye damp. Men Du må være oppmerksom på at det typisk må kjøpes  2 - 3 stk. MOD batteri og en dedikert lader til batteriene. Mange MODs har mulighet for oppladning via mini USB, men oppladningen tar for lang tid og batteriene opplades ikke godt nok.

Hvis du vil ha mer damp uten å skulle kjøpe en ny e sig startpakke, så kan du bruke e væsker med et høyere innhold  av VG. Jo mer VG des mer damp. e væskene blir også tykkere, så det er viktig at din clearomizer enkelt kan suge e juice til sig, da coilen ellers brenner av. Har du bruk for rådgivning ved valg av e juice, så kontakt oss.


Har du spørsmål, er vi naturligvis klare til å hjelpe deg med ditt kjøp. Kontakt oss via e-post mail@e-trekk.no

Kundesenter
+45 22256940    Fra 12.00 - 17.00    mail@e-trekk.no
Nyhetsbrev

Dersom du logger inn kan du velge din utsjekk informasjon, som leverings-adresse, foretrukket betalingsvalg mm.
Rask Kasse

Trustpilot e-trekk.no

Facebook e-trekk.no