» E-Sigarett Startsett » Hvilken E-Sigarett?

Hvilken E-Sigarett skal jeg velge?

En rask guide til valg av E-Sigarett modell

e-trekk.no har vi kun valgt å føre e-sigarett produkter fra anerkjente kvalitetsprodusenter. Vi ønsker med andre ord at der kundene kan være sikker på at produktet fungerer, og at handler i e-trekk.no innebærer at alt rundt produkter fungerer også perfekt. Det være seg kundeservice, levering, butikk funksjonalitet, utvalg og pris.

Sortimenterne:

Aspire: Ny produsent som har påvirket deres utmerkede spole teknologi for clearomizers. Aspire spole gir god damp og super smak. Fokuserer på kvalitet clearomizers.

DBox: Mindre produsenten fokus på et par forskjellige produkter. Ofte brukt som underleverandør til andre kjente merkevare-produsenter.

epuff: Er vår egen merkevare. Produksjon av utvalgte partnere i Kina. Serien er en klone av den opprinnelige modellene, men gjort svært profesjonelt. Alt i alt god kvalitet og produktene er også billigere enn de fra merkevareprodusenter.

Innokin Sortiment: Innokin er preget av også å ha de mer avanserte MODs og variabel volt batterier. En virkelig god produsent på et høyere kvalitetsnivå enn Kangertech.

ISmoka: Et joint venture med Joyetech som halvparten. Produserer de clearomizers som Joyetech ikke har utvalget. Produsent i tråd med Kangertech.

Joyetech: Joyetech er leder i e-sigaretten markedet i både design og funksjonalitet. Høy kvalitet på produktene, men også en høy pris. Fokuset er utvikling av komplette e-sigarett kit.

Kangertech: Eller kanskje bedre kjent som Kanger. Har vært et populært merke på grunn av et godt forhold ml. pris og kvalitet, og deres fokus på utviklings clearomizers.

Provape: Best kjent for sine luksusprodukt Provari. De beste inne MODs

Tobeco: Gir avanserte clearomizers, mods og Ombyggbare Atomizers. Laver også kloner av de svært dyre produkter i kategorien.

Vision: Vision er kjent for sine batterier av god kvalitet.

Youde: Produserer avanserte Ombyggbare Atomizers i topp kvalitet.

Cartomizere / Clearomizere:

Smaken er uovertruffen sammenlignet med en almindelig atomizer og du vil oppleve veldig drag i halsen. Du kan med fordel benytte et VV batteri, hvor du selv kan regulere spendingen/volten opp, og få enda mer smak/damp. Ens for en Cartomiser, Clearomizer og atomizer er, at de alle har samme funksjonalitet, nemlig å fordampe e-væsken og gi deg røykeopplevelse. Forskjellen til den alm. atomizer er, at Cartomizeren / Clearomizeren som hovedregel kan inneholde en del mer væske likesom væske kammeret og atomizeren er kombineret i én og samme enhet. Så ferre påfyllinger og mindre risiko for væske lekkasje, og mange sier også at det er en mer ren smak.


De forskjellige Cartomizere / Clearomizere har forskjellige fordampningsprinsipper og motstand (ohm), hvilket gir en forskjellig røyke opplevelse. Så det er smak og behag hvilken modell som gir den beste smaken for deg, så derfor anbefaler vi heller ikke noen fremfor andre.


Variabel Volt batterier:

 

Med disse batteriene kan du regulere strømstyrke og motstand og dermed selv designe smaken av din røykeopplevelse. For den avanserte røyker. Du finner en utdypende beskrivelse ved å klikke her.

Du er ikke logget inn klikk på "logg inn" for å besøke vårt kundesenter

411 83 303    Fra 14.00 - 17.30     mail@e-trekk.no
Nyhetsbrev

Dersom du logger inn kan du velge din utsjekk informasjon, som leverings-adresse, foretrukket betalingsvalg mm.

Logg inn og sett opp Rask Kassen

Trustpilot e-trekk.no

Facebook e-trekk.no