» E-Væske - E-Juice » Dollar Juice

Dollar Juice eVæske Sett

Merke:Big Boy Juice

Dollar Juice - Pokerface - 40 ml

NOK 136,69NOK 94,30DKK 103,20
Varenummer:1506
Antal
Merke:Big Boy Juice

Dollar Juice Sett - Pokerface - 60 ml

NOK 179,07NOK 115,50DKK 135,20
Varenummer:41506
Antal
Velg variant:

Big Boy Juice er en familie virksomhet bestående av to brødre, Don Mickey og Don Rick som starte opp i 2016. Det begynte som et  hobby prosjekt av Don Rick, som har mixet ejuice siden 2013, men det ble raskt klart, at det var et bredere marked av smaker en de som ble utviklet i begynnelsen. Storebror Don Micky ble derfor involvert i virksomheten i 2017.

Big Boy Juice er beliggende i Danmark, hvor både kontor og produksjon er i Vanløse, som er en forstad til København.

De skiller seg fra andre væske produsenter ved kun å bruke aromaer, som er tilgjengelige for profesjonelle fremstillingsvirksomheter. De bruker kun aromaer hvor det er dokumentert, at de overholder gjeldende lovgivning og standarder. Våre smaker inneholder typisk mange forskjellige  aromaer, så dine smaksløker vil utvilsomt bli utfordret!

Respekt er et nøkkelord for Big Juice, og de forsøker  alltid å vise  den største respekt for våre kunder og brukere. Deres væsker er produsert med mye omsorg, og de bruker god tid på å optimere smaksinntrykkene fra den enkelte væske. Dessuten  forsøker de å differentiere deres smaker så de alle fremstår unike. Derfor lyttes det meget til samarbeidspartnere og brukere, så væskene kan gi  et optimal smakspalett  i forhold til de valgte ingredienser. 

Du er ikke logget inn klikk på "logg inn" for å besøke vårt kundesenter

+45 22256940    Fra 12.00 - 17.00     mail@e-trekk.no
Nyhetsbrev

Dersom du logger inn kan du velge din utsjekk informasjon, som leverings-adresse, foretrukket betalingsvalg mm.

Logg inn og sett opp Rask Kassen

Trustpilot e-trekk.no

Facebook e-trekk.no