Din handlekurv er tom

ePuff eVæske

10 ml. ePuff ferdigblandet e-væske blir avviklet med lager. Du SKAL vælge styrke først. SÅ smak.

 

- Du kan kjøbe væskene med nikotion på esug.dk. Klikk her.   OBS: Du må logge inn på esug.dk for at kjøbe dem

- Alternativt kan du kjøpe våre ePuff eVæske Sett. Klikk her 

10 ml. e-Liquid - Reste salgSpar
67%
10 ml. e-Liquid - Reste salg
Varenummer:1010
NOK 32,65NOK 10,88
Velg variant:
Antal
 
E-liquid - 10 ml.
E-liquid - 10 ml.
Varenummer:1000
NOK 32,65
Velg variant:
Antal
 
E-liquid 10 ml. multipak(3)
E-liquid 10 ml. multipak(3)
Varenummer:40055
NOK 97,96
 
E-liquid 10 ml. multipak(5)
E-liquid 10 ml. multipak(5)
Varenummer:40014
NOK 163,27
 
E-liquid 10 ml. multipakning(10)
E-liquid 10 ml. multipakning(10)
Varenummer:40029
NOK 299,32
 

E væske av beste kvalitet

Vi selger kun e væske av høy kvalitet. Alle væsker er produsert under kliniske og sterile forhold. Vi deltar selv i utviklingen av e-væsker og sikrer dermed kvalitet og smak. Derfor prioriterer vi faktisk en høyere kostpris, da kvaliteten er så mye bedre.

E væske med smak av tobakk

Våre e væsker har vanligvis en ettersmak av ”vanlig” tobakk, og ikke den ”søte” ettersmaken som mange andre væsker har. Vi fører pt. 60 smaksvarianter.

Vi anbefaler at du selv prøver å blande ulike varianter for å finne din favorittsmak – f.eks. ”Mentol” med litt ”Tobakk” eller ”Camel”.

Vi tilbyr ferdigblandede flasker med e væske á 3 ml., 10 ml. og 30 ml. Du kan for eksempel starte med vår 3 ml. ”prøveflaske” og deretter bytte til 10 ml. flaske eller 30 ml. flaske når du vet hvilken smak du foretrekker.

E væske med eller uten nikotin

Vi fører e væske med 5 nikotinstyrker:

0 mg = Ikke noe nikotin
6 mg = light
16 mg = normal
24 mg = sterk
36 mg = meget sterk

Bland e væske selv

Hvis du selv ønsker å blande din egen e væske, tilbyr vi aroma, baser og utstyr av den beste kvalitet. Når du selv blander e væske til e-sigaretter, kan du ikke bare spare penger, men også få e væske i din ønskede kombinasjon av styrke, smak og dampmengde.

Ingredienser i vår e væske

E-sigaretter inneholder aromastoffer, propylenglykol og eventuelt nikotin. Propylenglykol er en tyktflytende væske som i kroppen omdannes til eddiksyre og pyrodruesyre. Propylenglykol er harmløs og benyttes i matvareindustrien som emulgator i matvarer, til frostveske og som løsemiddel for tilsetningsstoffer og aromastoffer.

Propylene glycol > 65 %
Vann < 10 %
Glycerol < 20 %
Smaks essens < 5 %
Olje fra tobakks blader < 5 %
Nikotin (fra tobakks blader) < 3 %
Trimethylpyrazine < 1 %
Tetramethylpyrazine < 1 %
Dinethylpyrazine < 1 %
Acetypyrazine < 1 %
Methyl butyic acud < 1 %
Terp ineol < 1 %
Ethyl maltol < 1 %
Guaiacol < 1 %
Acetyl pyridine < 2 %
Octalactone (gamma) < 1 %

Bland din egen e væske

Har du enda ikke funnet yndlingssmaken på din e væske? Kunne du tenkt deg at din jordbær e væske kunne fått et lite hint av banan? Dersom du velger å blande din egen e væske, kan du få nøyaktig det resultatet du selv ønsker.

Hos oss kan du kjøpe alle nødvendige ingredienser til e væske og blande din egen! Faktisk trenger du kun fire ingredienser – nikotin (selv om dette naturligvis kan unnværes), propylene glykol (fortynnervæske), vegetabilsk glyserol (fortynnervæske) og smaksaroma. Da ren nikotin faktisk er giftig, er det viktig at du er veldig forsiktig ved håndtering av dette stoffet og derfor kan det anbefales å kjøpe nikotin som allerede er blandet med propylene glykol. Deretter er det viktig at du blander ingrediensene så forholdet blir helt riktig, for eksempel propylene glykol og glyserol i forhold 50:50 eller 80:20. Når du har oppnådd riktig konsistens kan du tilsette akkurat de smaksaromaene du ønsker. Med 60 ulike smaksvarianter er mulighetene nesten uendelige, det er kun fantasien (og smaksløkene) som setter grensen. Dog skal du være oppmerksom på at en egenblandet væske ikke alltid har samme velbalanserte smak som en ferdigprodusert e væske, som jo er perfeksjonert av eksperter.

Velg din nikotinstyrke selv

Selv om du kanskje ser på nikotinkonsentrasjonen i vår e væske og tenker at den virker høyere enn i vanlige sigaretter, så er det viktig å huske på at disse to konsentrasjonene faktisk ikke kan sammenlignes. For det første skriver sigarettprodusenter som oftest ikke det egentlige nikotininnholdet på pakken, men derimot hvor mye nikotin du kan oppta i kroppen per sigarett. Det betyr at om det står på pakken at nikotininnholdet er 2mg, så opptar du altså 2mg nikotin i kroppen. Siden kroppens opptakelse av nikotin er mer effektiv fra sigarettrøyk enn fra e sigarett-damp, blir resultatet faktisk at dersom du i stedet har en e sigarett med 2mg nikotin per ml, vil du oftest oppta mindre nikotin enn dette da effekten ikke er 100 %. Derfor bør du prøve deg litt fram med hensyn til nikotinkonsentrasjonen i din e væske før du finner ut hva som passer deg best.

Velger du en ferdigblandet e væske fra ePuff kan du være sikker på at du få best mulig kvalitet og at det er en perfekt balanse mellom smak, konsistens og dampmengde. Vår mest populære smak er ikke overraskende tobakkssmak, men hvorfor ikke prøve deilig appelsinsmak eller forfriskende peppermynte?

Kundesenter
+45 22256940    Fra 12.00 - 17.00    mail@e-trekk.no
Nyhetsbrev

Dersom du logger inn kan du velge din utsjekk informasjon, som leverings-adresse, foretrukket betalingsvalg mm.
Rask Kasse

Trustpilot e-trekk.no

Facebook e-trekk.no