» E-Væske - E-Juice » Five Pawns

E-Liquid Five Pawns

Five Pawns E-Væske

Five Pawns: Vårt flaggskip. e-liquid for "Feinschmeckere". Hver smalsvariant er em kryssild av smaksinntrykk, hvor de ulike smakene nesten avsløres én etter én i ettersmaken, og du man alltid  finne en ny smaksnyanse. Avanserte smaksbeskrivelser men på ingen måte en overdrivelse, for du kan smake på alt. 50% PG og 50% VG. 30 ml. flasker udgår af sortiment!!

Se resultatene av kjemisk test 2014-2015 (12 måneder) av Five Pawns E-væsker.

Merke:Five Pawn

Bowden's Mate - Five Pawns Insignia Series 10 ml

NOK 80,51DKK 63,20
Varenummer:3126
Antal
Velg variant:
Merke:Five Pawn

Grandmaster - Five Pawns Insignia Series 10 ml

NOK 80,51NOK 29,55DKK 63,20
Varenummer:3123
Antal

Se og hør om Five Pawns produktions standarder:

Mer om Five Pawns

PG/VG Fordeling:

50/50 PG/VG

Nikotin Styrker:

0mg, 6mg, 12mg, 18mg

Five Pawns har vært ute og skapt mye snakk i det siste og ble nylig nomineret som # 1 leverandør på "Topp 10 Craft E-Juice Listen." Deres premium håndskapte produkter har raskt banet vei inn hos High-end damp butikker, samt hos noen av de beste online damp leverandører som alle bytter ut hele deres serie av damp e-væsker.

Med base i Irvine, CA, tilbyr Five Pawns for øyeblikket to forskjellige e-juice serier… Mixology Edition og Signature Series, hver bestående av fem unike og komplekse smaks valg. Virksomheten ser ut til å følge med toppen av øl og brennevin industrien ved å merke seg selv som et slags mikrobryggeri, eller fagmann ”craft” destilleri av e-væske. Ikke alene er alle glassflasker individuelt nummereret og dateret, men de er også pakket solid inn i rustikk stil papprør med Five Pawns merket og detaljerte produkt- spesifikasjoner.

På grunn av den "håndverker" ”craft” karakter av deres e-juice, tilbyr Five Pawns ikke et stort utvalg av muligheter, når det kommer til deres sortiment. Hver blanding består av 50/50 PG / VG og er kun tilgjengelig i store 30ml flasker (medmindre du kjøper en vanskelig og finne eksemplar av 4 ml flasker.) De tilbyr et komplett utvalg av nikotin styrker, fra null til 24 mg.

Våre Five Pawns E-Væske Review

Med kun 10 forskjellige varianter å velge mellom var det forholdsvis lett for oss å gjennomføre en komplett gjennomgang av Five Pawns e-væskene. Da 4 ml samples var vanskelig å få tak i var vi nødt til å kjøpe 30ml. e-væske av hver smak fra deres Mixology og Signature linjer. Det kostet oss litt penger, men vi var glad for å få større flasker.

Ytterst velsmakende e-væske rester!

Før vi ser på detaljene i de enkelte tilbud er det nok verd å nevne, at dette var noen av de beste mest komplekse e-væsker vi noensinne har prøvd. Vi har eksperimenteret med en rekke komplekse blandinger, men Five Pawns tar det til et helt nytt nivå med deres kreativitet og lagdelte tilgang. Noen av disse varianter var vanskelige å legge fra seg, og selv de varianter som kansje virket mindre overbevisende ut fra deres beskrivelse var overraskende gode.

Hvorfor kjøpe Five Pawns E-Væske ?

Simpelthen fordi hver smak er som å lese om en lekker flaske vin. Alle de fem Pawns smakene har denne lagdelte tilgangen, hvor du kan smake alle de forskjellige lag av aromaer. Du blir aldri lei av en Five Pawn smak fordi nye aromaer hele tiden finner dine smaksløker. I hvert sug kan du oppleve en ny smak / aroma. Det er det som gjør Five Pawns til # 1 e-væske på markedet. Andre e-væsker har kun én dimensjon hvor Five Pawns har utviklet disse multi dimensjonelle smakene.

Du er ikke logget inn klikk på "logg inn" for å besøke vårt kundesenter

+45 22 26 69 45    Fra 14.00 - 17.30     mail@e-trekk.no
Nyhetsbrev

Dersom du logger inn kan du velge din utsjekk informasjon, som leverings-adresse, foretrukket betalingsvalg mm.

Logg inn og sett opp Rask Kassen

Trustpilot e-trekk.no

Facebook e-trekk.no