» Hvilken e-sigarett?

Hvilken e-sigarett skal jeg velge?

Sortimentene:

Joyetech e-sigaretter er kvalitetsmessig det beste på markedet! Joyetech oppfant dette produktet for ca. 5 år siden, og derfor er Joyetech foran alle andre produsenter vedr. kvalitet og produktutvikling av e-sigaretter. Så derfor kan vi absolutt anbefale Joyetech produkter frem for andre produkter. Joyetech er ikke den billigste produsent på markedet, men kvaliteten er bare bedre. Å kjøpe Joyetech e-Sigaretter er det samme som å kjøpe  en Mercedes.

epuff sortimentet av e-sigaretter kommer fra en utvalgt partner i Kina. Sortimentet er en klon av de originale eGo modeller, men utført særdeles professesjonelt. Det er enkelte forskjeller til Joyetech produktene, men alt i alt god kvalitet. Produktene er naturligvis også litt billigere enn fra original produsenten.

 

Definisjon av munnstykke / filter typer:

Vatt system: Munnstykkene / filterene leveres med "vatt" i munnstykkene. Fordelen er at e-væsken er bunnet i vattet, og dermed er det INGEN risiko for væskelekkasje. Ulempen er at det er vanskeligere å vite, når det må fylles på mer e-væske .

TANK system: Forskjellen til Vatt systemet er at nå kommer væsken direkte ned i munnstykket / filteret, som bl.a. består av en beholder (TANK), hvor e-væsken dryppes direkte ned i. Designet av filteret gjør, at det produseres mer damp enn ved bruk av vatt filteret. Det er tydelig når det skal fylles mer væske på, men til gjengjeld kan man oppleve væskelekkasje, da e-væsken jo er i flytende form.


e-sigarett modellene:

Joyetech 510 / ePuff 510: Modellen er på vei ut og erstattes av eRoll modellen. Vi selger den ikke lenger som hele sett levert i en eske, men kun som løse reservedeler. Du bør velge denne modellen, hvis ønsket er at din e-sigarett ikke skal være større enn en alm. sigarett. Fås med både vatt og TANK filter.

Joyetech eRoll: Du skal velge denne modellen, hvis ønsket er at din e-sigarett ikke skal være større enn en alm. sigarett. eRoll er forbedret i.f.t. 510 modellen ved at den leveres i et smart "Iphone" lignende laderetui. Dermed er det ikke lenger nødvendig at du må lade batteriet hver 2. time. Batteriet er fortsatt kun 90 mAh, som for noen ikke er tilstrekkelig til at gi en god røykeopplevelse. Fås kun med TANK filter og atomizer hoder (se eGo-C / ePuff-C).

Joyetech eCab / ePuff eCab: Modellen er størrelsesmessig mellom eRoll (sigarett størrelse) og eGo (cerut størrelse) modellene. Du bør velge eCab hvis du foretrekker den slanke / elegante sigarett i flere valgfrie farger, og hvor batteriet (360 mAh)  er så stort at røykeopplevelsen blir inntakt. Fås kun med TANK filter og atomizer hoder (se eGo-C / ePuff-C).

Joyetech eGo / ePuff-E: Liker du å røyke, og elsker å ha et godt sug i sigaretten så anbefaler vi én av eGo modellene / ePuff E/T/C. Settene leveres som standard med 650 mAh. batteri, som er nødvendig vis du liker å røyke. eGo / ePuff-E settet er det eneste settet som leveres med "vatt" i munnstykkene.

Joyetech eGo-T / ePuff-T: Settene leveres som standard med 650 mAh. batteri. Vi har også et eGo-T XXL sett som leveres med 1000 mAh. batterier. Liker du at det er mye damp/røyk, ja så skal du klart velge denne modellen fremfor eGo / ePuff-E modellen.

Joyetech eGo-C / ePuff-C: Modellen bruker også TANK systemet. Forskjellen til eGo-T / ePuff-T er, at atomizeren nå ikke lenger er én del, men 3 deler. Går atomizeren i stykker skal du med eGo-T / ePuff-T skifte hele atomizeren, hvor du i C-modellen, kan nøye deg med å skifte kun  atomizerhodet. Det er vesentlig billigere. C-modellen er dermed litt dyrere, men de pengene tjenes raskt inn igjen.

ePuff eGo-Q: Modellen er først og fremmest designet til den, som gjerne vil ha et 650 mAh batteri med et fargerikt mønster. Dessuten er atomizeren nå skiftet med den velkjente C5 Cartomizer, hvor du kan skifte vekerne og velge ml. 3 typer av veker (1,8 ohm, 2,4ohm eller 3,0 ohm). C5 Cartomizeren gir vesentlig mer damp, og du kan også selv være med til å "designe" din røykeopplevelse ved å velge den veketype, som passer best til din smak.

ePuff eGo-K: Modellen er først og fremst designet til den, som gjerne vil ha et 1100 mAh batteri med et mønster i sort / krom. Dessuten er atomizeren nå utskiftet med den velkjente C5 Cartomizer, hvor du kan skifte vekerne og velge ml. 3 typer av veker (1,8 ohm, 2,4ohm eller 3,0 ohm). C5 Cartomizeren gir vesentlig mer damp, og du kan også selv være med på å  "designe" din røykeopplevelse ved å velge den veketype, som passer best til din smak.

Valget er ditt - esug.dk har alt !

 

 

 

Du er ikke logget inn klikk på "logg inn" for å besøke vårt kundesenter

+45 22256940    Fra 12.00 - 17.00    mail@e-trekk.no
Nyhetsbrev

Dersom du logger inn kan du velge din utsjekk informasjon, som leverings-adresse, foretrukket betalingsvalg mm.

Logg inn og sett opp Rask Kassen

Trustpilot e-trekk.no

Facebook e-trekk.no