Din handlekurv er tom

Hvilken e-sigarett skal jeg velge?

En rask guide til valg av e-sigarett modell.

Sortimenterne:

Joyetech e-sigaretter er kvalitetsmessig det beste på markedet! Joyetech oppfant dette produktet for ca. 5 år siden, og derfor er Joyetech foran alle andre produsenter vedr. kvalitet og produktutvikling av e-sigaretter. Så derfor kan vi absolutt anbefale Joyetech produkter frem for andre produkter. Joyetech er ikke den billigste produsenten på markedet, men kvaliteten er bare bedre. Å kjøpe en Joyetech e-sigarett er det samme som å kjøpe en mercedes. ISmoka produkter er produsert i et joint venture med Joyetech.

epuff sortimentet av e-sigaretter kommer fra en utvalgt partner i Kina. Sortimentet er en kopi av de originale eGo modellene, men utført særdeles profesjonalt. Det er enkelte forskjeller til Joyetech produktene, men alt i alt god kvalitet. Produktene er naturligvis også litt billigere enn fra original produsenten.

Definisjon av munnstykke / filter typer:

Vatt system: Munnstykkene / filtrene leveres med "vatt" i munnstykkene. Fordelen er at e-væsken er bundet i vattet, og dermed er det INGEN risiko for væskelekkasje. Ulempen er at det er vanskeligere å vite når en må fylle mer e-væske på.

TANK system: Forskjellen til Vatt systemet er at nå kommer væsken direkte ned i munnstykket / filteret, som bl.a. består av en beholder (TANK), hvor e-væsken dryppes direkte ned i. Designet av filteret gjør, at det produseres mer damp enn ved bruk av vatt filter. Det er tydelig når det skal fylles mer væske på, men til gjengjeld kan man oppleve væskelekkasje, da e-væsken jo er i flytende form.


e-sigarett modellene:

Joyetech eRoll: Du skal velge denne modelllen, hvis du ønsker  at din e-sigarett ikke skal være større enn en alm. sigarett. eRoll er forbedret i.f.t. 510 modellen ved at den leveres i ett smart "Iphone" lignende oppladeretui. Dermed er det ikke lenger behov for at du må lade batteriet hver 2. time. Batteriet er fortsatt kun 90 mAh, hvilket for noen ikke er tilstrekkelig til å gi en god røykeopplevelse. Fås kun med TANK filtre og atomizer hoder (se eGo-C / ePuff-C).

Joyetech eCab / ePuff eCab: Modellen er størrelsesmessig mellom eRoll (sigarett størrelse) og eGo (cerut størrelse) modellene. Du bør velge eCab hvis du foretrekker den slanke / elegante sigarett i flere valgfrie farger, og hvor batteriet (360 mAh) nettopp er så stort at røykeopplevelsen blir intakt. Fås kun med TANK filter og atomizer hoder (se eGo-C / ePuff-C).

ISmoka ikit (Joyetech) : Den nye modellen som vil erstatte den populære eGo-C4. 650 mAh batteri med en super Clearomizer i glass og stål, hvor brenner hodet er i bunnen av Clearomizeren. Så derfor mye bedre holdbarhet og smak enn CE4/CE5 Clearomizerne. 

Kanger eVod : Også et godt eksempel på en modell som skal erstatte den populære eGo-C4. 650 mAh batteri med en super Clearomizer, hvor brenner hodet er i bunnen av Clearomizeren. Clearomizeren fås både i polycarbonat og med metall cover. Så derfor mye bedre holdbarhet og smak enn CE4/CE5 Clearomizerne. 

Joyetech eGo-CE4 / ePuff-E CE4: Det velkjente startsettet som kombinerer eGo 650 mAh batteriet med CE4 Clearomizeren. Populært fordi mange synes Clearomizeren gir en bedre røyke opplevelse og minimerer evt. væske lekkasjer.

Joyetech eGo-T / ePuff-T: Settene leveres som standard med 650 mAh. batterier. Vi har også et eGo-T XXL sett som leveres med 1000 mAh. batteri. Nyter du at det er mye damp, ja så skal du klart velge denne modellen fremfor eGo / ePuff-E modellen.

Joyetech eGo-C / ePuff-C: Modellen bruker også TANK systemet. Forskjellen til eGo-T / ePuff-T er, at atomizeren nå ikke lenger er én del, men 3 deler. Går atomizeren i stykker skal du med eGo-T / ePuff-T skifte ut hele atomizeren, men  i C-modellen, kan du nøye deg med å skifte ut atomizerhodet. Det er vesentlig billigere. C-modellen er da litt dyrere, men de pengene tjenes  raskt inn igjen.

ePuff eGo-Q: Modellen er først og fremst designet til den som gjerne vil ha et 650 mAh batteri med ett fargerikt mønster. Dessuten er atomizeren nå utskiftet med den velkjente C5 Cartomizer, hvor du kan erstatte vekerne og velge ml. 3 typer av veker (1,8 ohm, 2,4ohm eller 3,0 ohm). C5 Cartomizeren gir vesentlig mer damp, og du kan også selv være med på å "designe" din røykeopplevelse ved å velge den veketype, som passer best til din smak.

ePuff eGo-K: Modellen er først og fremst designet til den som gjerne vil ha et 1100 mAh batteri med et mønster i sort / Chrom. Dessuten er atomizeren nå utskiftet med den velkjente C5 Cartomizer, hvor du kan utskifte vekerne og velge ml. 3 typer av veker (1,8 ohm, 2,4ohm eller 3,0 ohm). C5 Cartomizeren gir vesentlig mer damp, og du kan også selv være med på å"designe" din røykeopplevelse  ved å velge den veketype, som passer best til din smak.

ISmoka iGo (Joyetech) : Den første e-cigg modellen som er designet til de store 3,5 ml. Clearomizere. Så unikt design. Størrelsen er mellom en eGo 1300 mAh og hvis du bruker de store VV MODS. Batteriet kan yte både konstant og variabel volt.

Cartomizere / Clearomizere:

Smaken er uovertruffen sammenlignet med en almindelig atomizer og du vil oppleve veldig drag i halsen. Du kan med fordel benytte et VV batteri, hvor du selv kan regulere spendingen/volten opp, og få enda mer smak/damp. Ens for en Cartomiser, Clearomizer og atomizer er, at de alle har samme funksjonalitet, nemlig å fordampe e-væsken og gi deg røykeopplevelse. Forskjellen til den alm. atomizer er, at Cartomizeren / Clearomizeren som hovedregel kan inneholde en del mer væske likesom væske kammeret og atomizeren er kombineret i én og samme enhet. Så ferre påfyllinger og mindre risiko for væske lekkasje, og mange sier også at det er en mer ren smak.


De forskjellige Cartomizere / Clearomizere har forskjellige fordampningsprinsipper og motstand (ohm), hvilket gir en forskjellig røyke opplevelse. Så det er smak og behag hvilken modell som gir den beste smaken for deg, så derfor anbefaler vi heller ikke noen fremfor andre.


Variabel Volt batterier:

 

Med disse batteriene kan du regulere strømstyrke og motstand og dermed selv designe smaken av din røykeopplevelse. For den avanserte røyker. Du finner en utdypende beskrivelse ved å klikke her


Valget er ditt - e-trekk.no har alt !

  
Kundesenter
+45 22256940    Fra 12.00 - 17.00    mail@e-trekk.no
Nyhetsbrev

Dersom du logger inn kan du velge din utsjekk informasjon, som leverings-adresse, foretrukket betalingsvalg mm.
Rask Kasse

Trustpilot e-trekk.no

Facebook e-trekk.no