Din handlekurv er tom

Her vil vi kort beskrive hvordan våres webshop er oppbygget. Dermed vil du raskere kunne bestille de varer du vil ha, å du unngår også bestilling av varer som ikke passer til den modell du kansje allerede har kjøpt. Så bruk 2 minutter på å lese dette.

Varekategorier:

1. Valg av e-sigarett merke:
Joyetech e-sigaretter er kvalitetsmessig det beste på markedet! Joyetech oppfant dette produktet for ca. 5 år siden, og derfor er Joyetech foran alle andre produsenter vedr. kvalitet og produktutvikling av e-sigaretter. Så derfor kan vi absolutt anbefale Joyetech produkter frem for andre produkter. Joyetech er ikke den billigste produsenten på markedet, men kvaliteten er bare bedre. Å kjøpe Joyetech e-sigaretter er det samme som å kjøpe en Mercedes.

epuff sortimentet av e-sigaretter kommer fra en utvalgt partner i Kina. Sortimentet er en klon av de originale eGo modeller, men utført særdeles professionelt. Det er enkelte forskjeller til Joyetech produktene, men alt i alt god kvalitet. Produktene er derfor naturligvis også litt billigere enn original produsenten.

2. Valg av tilbehør:
Det er 2 vesentlige standard vedr. tilbehør. Det ene er "eGo gevind" og det andre er "510 gevind". Begrepene henviser til de 2 tråd typene som er standard på eGo/ePuff batteriene.

 

3. Valg av modell:
Når du klikker på det ønskede sigarett merke, så får du mulighet til å velge blandt de tilgjengelige e-sigarett modeller.

Hver e-sigarett modell finnes  i 3 varianter:
  - "Startsett" - e-sigarett modellen som basissett. Dvs kun settet og INGEN e-væske.
  - "Upgrade"  - e-sigarett modellen som basissett med 5 x 10 ml. e-væske og enkelte tilbehørsdeler.
  - "Super"      - e-sigarett modellen som basissett med 5 x 30 ml. e-væske og flere tilbehørsdeler.

Ønsker du veiledning til valg av e-sigarett modell så klikk på denne linken.

4. Valg av tilbehør til din e-sigg modell:
Under hver e-sigarett modell er det fire identiske varekategorier: Atomizere, batterier, filtere og ladere.

Velger du tilbehør fra disse kategoriene til din e-sigarett modell, så er du sikker på at delene alltid passer sammen. Vær opmerksom på,at kjøper du koniske atomizere "Type A" så skal du ha koniske filter "Type A". Det gjelder naturligvis også omvendt.

 

Kundesenter
+45 22256940    Fra 12.00 - 17.00    mail@e-trekk.no
Nyhetsbrev

Dersom du logger inn kan du velge din utsjekk informasjon, som leverings-adresse, foretrukket betalingsvalg mm.
Rask Kasse

Trustpilot e-trekk.no

Facebook e-trekk.no