Din handlekurv er tom

Innokin e-sigarett og tilbehør

Innokin Startsett

Innokin Coils

Innokin MODs

Innokin Tanks

Innokin er en veletablert bedrift som lager alt innenfor e-sigaretter, batterier, mods og clearomizere. Innokin er den ledende e-sigarett produsenten, med egen forskning og utvikling, og derfor fører vi produkter fra Innokin.

Innokin var blant de første til å designe batterier med variabel volt, noe som nå er standard for e-sigaretter. Som en innovativ produsent er det Innokins mål å promotere en ny livsstil via sin topp moderne design og lett anvendelige e-sigaretter av høy kvalitet for å gi e-røykerne en autentisk røykeopplevelse.

Innokin er et sikkert valg når det kommer til e sigaretter. Med Innokin er du sikker på å få en e sigarett av veldig høy kvalitet i vakkert og stilrent design. På grunn av den variable batteristyrken på Innokin e sigaretter, kan du selv velge hvor mye damp du ønsker. Og med fire ulike typer av e sigaretter, kan du garantert finne et Innokin produkt som kan leve opp til dine krav. Innokin har en lang rekke patent på e sigaretter, både med hensyn til design og funksjonalitet, og selv om deres e sigaretter inneholder den nyeste teknologien er de alltid brukervennlige og enkle å bruke.

Med Innokin Cool Fire 1 startpakken kan du starte på toppen! Cool Fire 1 er utviklet med tanke på brukervennlighet, samtidig som det er lagt vekt på sikkerhet og holdbarhet. En Innokin Cool Fire 1 passer til iClear10, 16 og 30 clearomizere og har en kapasitet på 3 ml. I startpakken får du utover din Cool Fire 1 også en iClear dual coil clearomizer, en oppbevaringsboks og en brukermanual.

Det beste fra Innokin

Et av de mest populære produktene fra Innokin er iClear, som kommer i flere ulike farger og størrelser. Prøv for eksempel iClear 30, som har en dual coil clearomizer og et utskiftbart atomizer hode. Dette betyr at din e sigarett er enkel og billig å vedlikeholde og at du kan få mye smak og vanndamp ut av den. Samtidig er munnstykket på en Innokin iClear dreibart, noe som gir en mer behagelig følelse når du damper.

Ønsker du en mer eksklusiv e sigarett, og er du en erfaren røyker så kan du prøve den lekre Innokin iTaste 134 MOD. MOD eller ”modification” betyr at den originale iTaste har blitt modifisert slik at mengden watt fra batteriet kan varieres. Dermed kan du fininnstille din e sigarett og finne akkurat den styrke som gir den smaksnyanse og dampmengde du foretrekker. Det kan faktisk være meget stor forskjell på en e væskes smaksnyanse og – styrke ved ulike watt nivåer, så derfor kan det lønne seg å prøve ulike innstillinger inntil du treffer riktig. Watt nivået stilles inn på et roterbart display og batterinivået indikeres av en LED lysindikator. Innokin iTaste 134 MOD har dessuten et helt unikt og eksklusivt utseende, som kan få beundrende blikk. E sigaretten leveres naturligvis i en lekker eske for å komplettere luksusopplevelsen.

Klikk rundt på hjemmesiden og bestill ditt Innokin tilbehør.
Har du spørsmål, er vi naturligvis klare til å hjelpe deg med ditt kjøp. Kontakt oss via e-post mail@e-trekk.no

Kundesenter
+45 22256940    Fra 12.00 - 17.00    mail@e-trekk.no
Nyhetsbrev

Dersom du logger inn kan du velge din utsjekk informasjon, som leverings-adresse, foretrukket betalingsvalg mm.
Rask Kasse

Trustpilot e-trekk.no

Facebook e-trekk.no