» Kanger

Kanger e-sigarett og tilbehør

Kanger er et av våre nye merker til e-sigaretter og tilbehør som f.eks. clearomizere. Og våre kunder er allerede begeistret. Sortimentet er i en klasse for seg selv, med et godt forhold mellom pris og kvalitet. I tillegg er det lagt vekt på stil og design i fremstillingen av disse fantastiske produktene.

Kanger lager noen av de absolutt beste clearomizerne, og de fleste av dem har brenneren/coilen i bunnen. Det er der væsken er, og da slipper du for lange veker som skal sende væske til toppen og derfor kan gi en brent smak ved kort tids bruk.

Kangers design er en solid konstruksjon i rustfritt stål, Pyrex glass og flott design. Valget av Pyrex gjør at din tank/brenner er laget for å kunne holde selv de mest hardføre væsker uten å revne, misfarge eller endre smak. Pyrex er et meget holdbart glassmateriale og benyttes bla. til ildfaste former. Dog kan det skje at glasset kan gå i stykker, hvis du skulle være så uheldig å miste det på gulvflisene.

Kanger Batterier Kanger Clearomizere
Kanger MODS Kanger Startsett

Hos e-trekk.no tilbyr vi:

• Kanger eVod Batterier
• Kanger Dual Coil atomizer
• Kanger T3s Clearomizer
• Kanger eVod Clearomizer
• Kanger Protank Clearomizere

Kanger – kun det beste er godt nok

Kanger e sigaretter er utrolig populære og dette skyldes nok i høy grad at Kanger setter utrolig store krav til kvalitet. Alle Kanger produkt er CE, RoHS og SGS sertifiserte, og lever opp til strenge miljøkrav. Alle Kanger produkt er dessuten framstilt i stilrent og klassisk design, som hverken er for flashy eller for kjedelig.

Et av de mest populære Kanger produktene er Kanger Aerotank, som kommer i både Pyrex glass og rustfritt stål. Kanger Aerotanken kan fås i mange ulike versjoner, prøv for eksempel Aerotank Mini til lett bruk, eller Aerotank Mega til stordamping. Felles for Kanger Aerotank er at du er garantert maksimal smak uansett kapasitet, og dette sikres bl.a. ved at glødetråden er plassert i bunnen av clearomizeren. Aerotank Mega er utstyrt med en forbedret ventil, som gjør at du lettere kan tilpasse luftinntaket til ditt behov. Atomizer hodet er også forbedret, så sjansen for lekkasjer er mindre. Vi selger Kanger Aerotank Mega i et smart sett, som bl.a. inneholder to dual coil atomizere, et hylster i glass og et hylster i rustfritt stål, samt en drip trip.

Den populære Kanger eVod

Et annet populært Kanger produkt er eVod, som også kommer med dobbel veke og en stilfull clearomizer i rustfritt stål og glass. eVod er, som alle andre Kanger produkt, lett og intuitiv å bruke og du kan enkelt fylle på ny væske når den går tom. Den doble veken gir ekstra mye damp og du kan lett skifte ut atomizer hodet og vekene når de er slitt. En av fordelene ved Kanger eVod er at det er mulig å slå batteriet helt av – trykk kun fem ganger raskt på on/off knappen, så unngår du at batteriet tennes i lomma ved et uhell. På denne måten kan du spare penger og du slipper plutselig å gå tom for strøm når du har lyst til å dampe. Hvis du er nybegynner kan du med fordel prøve et av våre Kanger eVod startsett som inneholder to 1,7ml clearomizere, to 650mAh batterier, lader og et praktisk etui. 650mAh er en god batteristørrelse å begynne med da den gir opptil 6 timers normalt bruk. Siden det følger med to batterier er det en god ide alltid å ha det ene fulladet, slik at du aldri trenger å unnvære din eVod.

Siden Kanger produkt er holdbare og lette å bruke, og samtidig gir en fantastisk smaksopplevelse, er Kanger helt klart et av de mest anbefalte produktene til både nybegynnere og mer avanserte dampere.

Du kan også besøke vår engelsk nettbutikk hvor du kan kjøpe din E-Cigarette eller vår tysk nettbutikk hvor du kan kjøpe din E-Zigarette.

Klikk rundt på hjemmesiden og bestill ditt Kanger tilbehør.
Har du spørsmål, er vi naturligvis klare til å hjelpe deg med ditt kjøp. Kontakt oss via e-post mail@e-trekk.no

Du er ikke logget inn klikk på "logg inn" for å besøke vårt kundesenter

411 83 303    Fra 14.00 - 17.30     mail@e-trekk.no
Nyhetsbrev

Dersom du logger inn kan du velge din utsjekk informasjon, som leverings-adresse, foretrukket betalingsvalg mm.

Logg inn og sett opp Rask Kassen

Trustpilot e-trekk.no

Facebook e-trekk.no