Din handlekurv er tom

Mekaniske MODS

På denne siden finner du et samlet overblikk over våre mekaniske MODS.

Vi gjør oppmerksom på at du må kjøpe lader og batteri i tillegg til de fleste MODS.

Klikk på bildet og du vil få en god beskrivelse av hvert enkelt MOD, og ut fra det valgte MOD kan du kjøpe det rette batteriet som passer til det Mod du har valgt. Du behøver derfor ikke lete videre rundt på sidene etter et batteri, hvilket gjør det enkelt og mer oversiktelig for deg som kjøper.

Innokin Proton Mini 120W TC Box MOD - 3400 mAh
Innokin Proton Mini 120W TC Box MOD - 3400 mAh
Varenummer:586
NOK 723,19
Velg variant:
Antal

Hvordan velger jeg Mekanisk MOD ?

Du får også en utdypende beskrivelse av de enkelte batterier samt hvilke justeringer som finnes på det MOD du har valgt.

Diameterne på disse Mekaniske MODS ligger fra 21 til 30 mm. , og batteriene som passer til disse MODS har følgende navne/typer: 18350, 18490, 18650, vtc4 18650, 26650. Velger du et MOD som benytter 26650 type batterier må du være oppmerksom på at du har en lader som kan lade disse.

Vi tilbyr Mekaniske MODS i farger

Vi tilbyr de enkelte Mekaniske MODS i noen forskjellige farger Disse fargene er primært: kobber, svart, og krom. Du kan alltid se hvilke varianter vi har på den enkelte produktsiden.

På alle MODS er det ventilasjonshull og enkelte har forlenger hylster, så man kan oppgradere batteriet uten å måtte skifte til et nytt MOD. De er enkle å vedlikeholde og rengjøre, og enkelte kommer med en låsering on/off.

Det er et lite utvalg av MOD startsett hvor det følger en dripper med. OBS.. batteri må kjøpes seperat og evt lader, dersom man ikke har fra før. OBS.. i DBOX utgaven er det ikke en dripper, men en clearomizer som følger med startsettet.

Det er viktig at du leser bruksanvisningen godt på disse MODS, da det er noen MODS hvor man ikke må stable batteriene da de vil gå i stykker. Du får også en god veiledning i hvilket batteri om egner seg best til det MOD du velger.Klikk rundt på hjemmesiden og bestill dine Mekaniske MODS.
Har du spørsmål, er vi naturligvis klare til å hjelpe deg med ditt kjøp. Kontakt oss via e-post mail@e-trekk.no

Kundesenter
+45 22256940    Fra 12.00 - 17.00    mail@e-trekk.no
Nyhetsbrev

Dersom du logger inn kan du velge din utsjekk informasjon, som leverings-adresse, foretrukket betalingsvalg mm.
Rask Kasse

Trustpilot e-trekk.no

Facebook e-trekk.no