Din handlekurv er tom

Generelt
Personopplysninger er alle slags informasjoner som i et eller annet  omfang kan henføres til deg. Når du benytter vår  website innhenter og behandler vi en rekke slik informasjon . Det skjer f.eks. ved alm. tilgang av innhold, hvis du tilmelder deg vårt  nyhetsbrev deltar i konkurranser eller undersøkelser, registrerer deg som bruker eller abonnent, øvrig bruk av services eller foretar  kjøp  via websiden.

Vi innhenter og behandler typisk følgende typer av opplysninger: Et unikt ID og tekniske opplysninger om din pc nettbrett eller mobiltelefon, ditt IP-nummer, geografisk plassering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv gir eks samtykke til og selv opplyser informsjonene behandles dessuten  Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsopplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med opprettelse  av login eller ved kjøp.


Sikkerhet
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mot, at dine opplysninger hendelig eller ulovlig blir slettet, offentliggjort, mistet, forringet eller kommer til uvedkommendes kjennskap, misbrukes eller i forøvrig behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Opplysningene brukes til å identifisere deg som bruker og vise deg de annonser, som vil ha størst sannsynlighet for å være relevante for deg å registrere dine kjøp og betalinger, samt å kunne levere den service, du har etterspurt som f.eks. Å sende et nyhetsbrev.I tillegg bruker vi opplysningene til å optimere vår service og innhold.

Periode for oppbevaring
Opplysningene oppbevares i det tidsrommet, som er tillatt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke lenger er nødvendige. Perioden avhenger av karakteren av opplysning og bakgrunn for oppbevaring. Det er derfor ikke mulig å angi en generell tidsramme for, når informasjonen slettes.


Videregivelse av opplysninger
Data om din bruk av websitet, hvilke annonser, du mottar og evt. klikker på, geografisk plassering, kjønn og alderssegment m.v. videregis til tredjeparter i det omfang disse opplysningene er kjent. Tredjepartene er Trustpilot, Viabill, Google, Google Analytics, Fynske Medier, AdserviceInternational.com. Opplysningene brukes  til målretning av annonseringen.

Vi benytter en rekke  tredjeparter til oppbevaring og behandling av data. Disse behandler utelukkende  opplysninger på våres vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse av personopplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun skje hvis du gir  samtykke til det. Vi bruker kun databehandlere i EU eller i land, som  kan gi dine opplysninger en tilstrekkelig  beskyttelse.

Innsikt og klager
Du har rett til å få opplyst , hvilke personopplysninger, vi behandler om deg. Du kan dessuten  til enhver tid gjøre innsigelser mot at opplysninger brukes. Du kan også tilbakekalle ditt samtykke til, at det blir behandlet opplysninger om deg. Hvis de opplysninger, som behandles om deg er feil  har du rett til at de blir rettet eller slettet. Henvendelser  kan skje til: mail@esug.dk. Hvis du vil klage over vår behandling av dine personopplysninger, har du også mulighet for å ta kontakt til Datatilsynet.

 

Websitet eies og publiseres  av:
esug.dk af 2018 ApS
Sadelmagerporten 2, Butik 3
2650 Hvidovre

Telefon: +45 22 25 69 40
Email: mail@esug.dk

Kundesenter
+45 22256940    Fra 12.00 - 17.00    mail@e-trekk.no
Nyhetsbrev

Dersom du logger inn kan du velge din utsjekk informasjon, som leverings-adresse, foretrukket betalingsvalg mm.
Rask Kasse

Trustpilot e-trekk.no

Facebook e-trekk.no