Din handlekurv er tom

Returvarer

Retur og angrerett.

e-trekk.no tilbyr en 14 dager full returrett, med forbehold at varen er ubrukt. Hvis produktet er forseglet må ikke forseglingen være brutt.

Hvis returretten benyttes og varen skal returneres, kan dette kun skje, dersom varen returneres i samme stand, som da du mottok den. Dvs. bl.a. i original emballasje. Dette sikrer at du alltid mottar nye og ubrukte varer fra e-trekk med mindre annet er angitt i varens tekst. Ved utskifting eller reperasjon forlenges ikke reklamasjonstiden.

Hvis du angrer kjøpet kan du returnere varen til e-trekk senest 14 dager etter, at du har mottatt den. Du kan returnere varen ved å sende den som pakkepost. Sender du varen pr. etterkrav, eller annen måte hvor mottaker må betale, vil den bli nektet mottatt og kjøpet vil bli betraktet som ferdig.

Det er ingen returrett på produkter , kjøpt eller tilpasset spesielt  på forespørsel, som varer det ikke normalt forhandles via  e-trekk. men allikevell skaffes til den enkelte kunde.

Bemerk vennligst at e-væsker ikke kan returneres , da vi ikke vil risikere å sende e-væsker ut til nye kunder, som har hatt mulighet for å være oppbevart feil eller ha endret innhold. Dette er nødvendig for at vi  alltid skal kunne garantere e-væskenes innhold og nikotin styrke for våre kunder.

Hvis du trenger å klage på et produkt, MÅ du bruke produktets serienummer. Står på boksen. Hvis du IKKE har produktets serienummer, kan en klage IKKE godkjennes.

Dersom det er mulig, refunderes varebeløpet via bankoverførsel. Beløpet returneres, når vi har mottatt varen i retur og den er kontrollert,  i.fht  våres retur betingelser. Dette tar normalt et par dager. Hvis du returnerer varer grunnet angrerett eller bestilling av feil varer, vil det bli pålagt  et gebyr på DKK 50,- for utstedelse av  kreditnota og overføring av penger.

Hvis du har problemer med produkter du har mottatt eller ønsker å returnere varer, vennligst skriv en e-post til mail@e-trekk.no, før du sender returvarer. Så hører du fra oss, og vi er enige om hva som er den beste løsningen for deg.
Kundesenter
+45 22256940    Fra 12.00 - 17.00    mail@e-trekk.no
Nyhetsbrev

Dersom du logger inn kan du velge din utsjekk informasjon, som leverings-adresse, foretrukket betalingsvalg mm.
Rask Kasse

Trustpilot e-trekk.no

Facebook e-trekk.no