» Tanke - Coils - RDA

Tanke - Coils - RDA – hva er det ?

En clearomizer er et munnstykke og en atomiser (brenner) som gjør væsken om til damp i din e-sigarett. Den finnes som regel i ulike farger med en gjennomsiktig beholder, slik at du kan se hvor mye e-væske som er igjen og når det er på tide å fylle på ny e-væske. Størrelsen er ulik – velg en større beholder så slipper du å fylle på flere ganger om dagen.

Tanke CE4/CE5 Type Tanke
Coils Tanke Sub Ohm
Coils Sub Ohm Rebuildable Dripper (RDA)
Rebuildable Tank (RTA) Rebuildable Atomizer (RBA)
Tilbehør - RDA-RTA-RBA  

Clearomizer – God smak i en beholder som ikke lekker

Fordelene ved en clearomizer er at den ikke lekker, den gir en god smak og er lett å fylle på. Du skrur bare av munnstykket og heller din e-væske i clearomizeren.

Rengjøring av Clearomizer

Det er sjelden nødvendig å rengjøre den nye Clearomizeren. Men etter en tid kan det danne seg et brent lag av væske på glødetråden. Hvis du opplever dette, gjør som følger:

  • Ta av proppen på din Clearomizer og tøm den
  • Trekk vekene opp på hver side og skyll de i varmt vann
  • Deretter setter du vekene på batteriet og tenner til glødetråden blir rød
  • Det vil utvikles en del røyk. Det er normalt og du må ikke blåse på tråden for å få vekk røyken. Det kan få tråden til å knekke
  • Deretter dytter du vekene ned og setter proppen på igjen

Clearomizer – holdbarhet

En Clearomizer holder ikke evig. Holdbarheten varierer alt etter hvilken væske du bruker. Clearomizers ”brenner” er en tynn, fin metalltråd som gløder og fordamper væsken. Noen væsker ”renner” mer enn andre. Væsken vil med tiden danne et ”lag” over glødetråden, som da vil gjøre det vanskeligere for denne å gløde gjennom dette laget.

En brenner holder fra 1 – 4 uker. Bestill eventuelt flere av gangen så slipper du å gå tom.

Clearomizer – det nyeste på markedet

Du kan i dag velge mellom 3 ulike enheter for å omdanne din e væske til damp: en atomizer, cartomizer eller clearomizer. Alle tre enhetene bruker en veke eller glødetråd for å varme opp væsken, men utover det er de ulike med hensyn til hvordan e væsken leveres til glødetråden, så det er kun et spørsmål om hva du forestrekker.

En clearomizer er den nyeste utviklede enheten, og en av de umiddelbare fordelene med en clearomizer er at selve beholderen til e væsken er gjennomsiktig, slik at du alltid kan se hvor mye e væske som er igjen. En clearomizer inneholder vanligvis en silica veke i toppen, som suger e væsken opp til glødetråden, og mange modeller kommer med avtakbart hode eller veke, så du enkelt kan bytte ut slitte deler. Det trengs litt øvelse for å skifte veken selv, men er garantert verdt besværet da du ikke bare sparer en del penger ved kun å skifte veken, men deretter kan bestemme helt selv hvordan din clearomizer skal gjenoppbygges. For eksempel kan du selv velge om du vil ha doble eller enkle veker. Med doble veker blir det produsert mer damp, noe som naturligvis gir en sterkere smak, men til gjengjeld er dampen litt kaldere og batteriet tømmes raskere. Det er igjen et spørsmål om personlig smak, og det anbefales at du prøver deg fram med ulike clearomizere til du har funnet din personlige favoritt.

Få en bedre smaksopplevelse med en clearomizer

En clearomizer er ofte litt dyrere enn en atomizer eller en cartomizer, men til gjengjeld mener mange at man med vekesystemet får en overlegen smaksopplevelse, som ikke kan oppnås med de andre enhetene. I motsetning til en cartomizer er en clearomizer ikke fylt med poly-fill materiale, noe som betyr at det er lettere å få en ren og klar smak fra din e væske, uten smaksrester fra den forrige e væsken eller den brente smaken som kan forekomme når en cartomizer er i ferd med å gå tom. Dessuten er det lett å fylle ny e væske i din clearomizer, og med muligheten for ekstra store beholdere, trenger du ikke bekymre deg om å fylle på væske hver dag.

Vi har et stort utvalg av clearomizere fra de mest anerkjente merkene og de varierer i alt fra størrelse, farge og materiale, til antall veker og munnstykke. Felles for alle er at de er enkle å bruke, holder lenge og gir en ren og klar smaksopplevelse, som du garantert vil elske.

Har du spørsmål før du bestiller?

Kontakt oss på 2225 6940 eller på mail@e-trekk.no. Vi står klare til å svare på dine spørsmål og gi deg råd om best mulig valg av Clearomizer.

Du er ikke logget inn klikk på "logg inn" for å besøke vårt kundesenter

411 83 303    Fra 14.00 - 17.30     mail@e-trekk.no
Nyhetsbrev

Dersom du logger inn kan du velge din utsjekk informasjon, som leverings-adresse, foretrukket betalingsvalg mm.

Logg inn og sett opp Rask Kassen

Trustpilot e-trekk.no

Facebook e-trekk.no