Din handlekurv er tom

Tanke - CE4 / CE5

I butikken selger vi et utvalg clearomizers i farger og modeller i CE4 og CE5.

Aspire CE5 BVC Clearomizer - 1.8 ml.Spar
10%
Aspire CE5 BVC Clearomizer - 1.8 ml.
Varenummer:412
NOK 56,525 STK. NOK 253,62
Velg variant:
Aspire CE5-S Metall ClearomizerSpar
12%
Aspire CE5-S Metall Clearomizer
Varenummer:475
NOK 65,225 STK. NOK 288,41
Velg variant:
KangerTech CE4 Atomizer - 3 stk.
KangerTech CE4 Atomizer - 3 stk.
Varenummer:399
NOK 79,71
Velg variant:
Antal

CE4 Clearomizere - fordeler

Vår CE4 modell kan inneholde 1,6 ml væske og har blitt forbedret med en liten fjær, slik at du alltid har kontakt med ditt batteri, i denne modellen, skru av dripp tippen (munnstykke) og fyll væsken og man bør være OBS på ikke å treffe på midten av røret da væsken vil renne ut, men holde glasset i en skrå vinkel når man fyller opp, du må la væsken absorbere inn i de små brann bånd for omtrent et minutt før du begynner å dampe ,da vil du få en bedre effekt av smak.

Disse clearomizer brukes hovedsakelig i våre billigere kits så det er det vi kaller disponibel clearomizer hvor du bare kaster glasset når det er tomt, siden du ikke kan bytte ut brenneren inne clearomizer. Avhengig av hvor mye du damper anbefales det å skifte clearomizer mellom 1-2 uker etter bruk. Brenneren i denne clearomizer består av to små ledningen med fire tråder som suger din e-væske opp, og ligger på toppen av din clearomizer. Denne brenneren tåler maksimalt 4,4 volt og en motstand på 2,0 ohm.

Du kan også velge å kjøpe en multipakning 5 stk CE4 clearomizer og få en rabatt på dette. Disse clearomizere passer til alle epuff-E / h batterier. Hvis du vil ha flere forskjellige smaker til sin clearomizer ,det er en god idé å ha flere av disse, som du kan bruke / skifte på, siden den første smaken vil ligge i veggen i en tid.

CE5 Clearomizere - forskjellen fra CE4 Clearomizeren

Våres CE5 modell kan inneholde 2,0 ml evæske, og bruker BC brenner hoder, på denne modellen kan man skifte brenner hodet dvs at man ikke skal kaste det, men bare skifte den lille brenneren med små korte veker ut. Regelmessig utskiftning anbefales innenfor 1-2 uker etter bruk, alt etter hvor ofte man damper. I denne modellen fylles væsken enkelt ved å skru bunnen av og i bunnen sitter brenneren man må skifte. Evæsken påfylles, husk å sette glasset på skrå så du ikke fyller i midten av røret da væsken ville lekke ut.

Forskjellen fra en CE4 til CE5 er at i CE4 kan man godt få en litt brent smak, derimot i CE5 hvor det konstant er væske tilsatt brenneren siden den er plassert i bunnen, vil man alltid ha god damp og smak. Clearomizeren er laget som et gjennomgående rør dvs munnstykket er støpt inn i selve clearomizeren, her vil du heller ikke oppnå den uttetthet i forbindelse med at væsken lekker ut i lommen hvis den ligger nedover. Du kan også velge å kjøpe en multipakke bestående av 5 stk. CE5 clearomizer og oppnå en rabatt på dette. Denne clearomizer passer til alle batterier da den har et kombinert 510/ego gjenge Denne modellen tåler maks 4,8 volt spenning og har en motstand på 2,2 ohm.

Vær oppmerksom på at det er ingen garanti på clearomizer.

Klikk rundt på hjemmesiden og bestill dine Clearomizere CE4/CE5 Type.
Har du spørsmål, er vi naturligvis klare til å hjelpe deg med ditt kjøp. Kontakt oss via e-post mail@e-trekk.no

Kundesenter
+45 22256940    Fra 12.00 - 17.00    mail@e-trekk.no
Nyhetsbrev

Dersom du logger inn kan du velge din utsjekk informasjon, som leverings-adresse, foretrukket betalingsvalg mm.
Rask Kasse

Trustpilot e-trekk.no

Facebook e-trekk.no