» Tanke - Coils - RDA » Tanke

Tanke

Til ditt E Sigarett batteri har vi selvsagt har mange forskjellige clearomizere som passer. Det er clearomizeren du fyller væsken på, og som produserer dampen og gir deg selve opplevelsen av å røyke. Vi anbefaler generelt clearomizere, hvor atomizerhodet  sitter i bunnen.

Vi kaller dem for Clearomizer med bunnbrenner. Det spesielle ved denne type clearomizer er, at atomizerhodet  er plassert  i bunnen av clearomizeren.  Et atomizerhode har utvendig noen veldig korte veker  laget av silika materiale. Disse vekene transporterer e-væsken inn til brenneren, som er inne i atomizerhodet.

Merke:ePuff

ePuff Damp Bånd

NOK 10,88DKK 8,00
Varenummer:83
Antal
Velg variant:
Merke:Aspire

Aspire ET-S BVC Glass Clearomizer

NOK 59,86DKK 44,00
Varenummer:443
Antal
Velg variant:
Merke:Aspire

Aspire K1 Clearomizer - 1.5 ml

NOK 70,75DKK 52,00
Varenummer:558
Antal
Merke:Aspire

Aspire K1 Plus Tank - 1.9 ml

NOK 81,63DKK 60,00
Varenummer:384
Antal
Merke:Aspire

Aspire K3 BVC Tank - 2 ml

NOK 85,99DKK 63,20
Varenummer:446
Antal
Velg variant:
Merke:Kamry

Kamry K1000 Plus Tank

NOK 162,18DKK 119,20
Varenummer:298
Antal
Merke:Innokin

Innokin Zlide MTL Tank - 2 ml

NOK 183,95DKK 135,20
Varenummer:564
Antal
Velg variant:
Merke:Aspire

ASPIRE Nautilus Glass/ Metall Tank

NOK 205,71NOK 96,87DKK 151,20
Varenummer:186
Antal
Velg variant:
Merke:Aspire

Aspire Tigon Tank - 2 ml

NOK 260,14DKK 191,20
Varenummer:421
Antal
Velg variant:
Merke:Aspire

Aspire Nautilus 2S Tank - 2 ml

NOK 271,02DKK 199,20
Varenummer:566
Antal
Velg variant:

Hva er en Clearomizer med Bunn Brenner ?

Brenneren er typisk laget av kanthal tråd, som er viklet rundt silika veken et antall ganger. Antall viklinger og tykkelsen på kanthal tråden bestemmer ohm motstanden i brenneren / atomizerhodet.

Når atomizerhodet/ brenneren  med vekene  sitter i bunnen av clearomizerens væskebeholder, i stedet for i toppen, er du pga. tyngdekraften sikker på, at det alltid er væske rundt vekene, og at du derfor slipper å vippe din væskebeholder for å tilføre væske til vekene, og unngå de såkalte ”dry hits”.

Atomizerhodet i en clearomizer med bunnbrenner kan skiftes. Dermed trenger du ikke kjøpe en helt ny clearomizer, når atomizerhodet begynner å gi dårlig smak eller ikke virker lenger. Så derfor selger vi også  løse atomizerhoder / bunnbrennere enkeltvis eller i 5 stk. Blister pakker, hvor du sparer 20%, når du kjøper 5 stk. Eller sagt på en annen måte kjøp 5 stk. brennere og betal kun for 4 !!

Vedlikehold din Bunn Brenner Clearomizer

Et brenner / atomizerhode holder normalt 1- 2 uker ved et normalt forbruk. Damper du mye varer det mindre, og damper du lite varer det lenger . Så du vil kunne oppleve at noen  brennere  kan holde  i 4 uker, men også være uheldig, at den kun holder i 3 dager. Et atomizerhode er en forbruksvare, og det er derfor ikke garanti på varen.

Du kan sammenligne et atomizerhode med å røyke pipe. For en pipe må jo renses innimellom, for at man ikke skal få pipestøv i munnen, og for å fjerne gamle tobakksrester, som ikke smaker godt. Prinsippielt er det det samme med et atomizerhode.

Når det har vært en vis mengde e-væske igjennom brenneren, så vil den begynne å smake dårlig / brent eller slutte helt å virke. Det er da på tide å skifte den.

Hvis den smaker brent, kan det skyldes at de små veker, som sitter utenpå clearomizeren, og transporterer væsken inn til brennerhodet  ikke lenger er gode nok til å transportere denne væsken. Og kommer det ikke væske nok til brenneren, så vil det begynne å smake brent, fordi det er selve vattet i brenneren  som  brennes av og ikke væsken som fordampes, når du trykker på batteri knappen, og brenneren blir glødende.

Du kan så prøve å rense atomizeren ved å rense den i vann eller alkohol natten over, og deretter la den tørke et døgns tid.

Atomizerhoder/ bunnbrennere kan kjøpes med forskjellig ohm motstand. Jo lavere ohm motstand des mer damp vil det bli produsert.

Forskjellig ohm motstand oppnår man ved å endre på antall viklinger i brenneren og ved valg av forskjellig tykkelse av kanthal tråden. Men jo lavere ohm des mer vil du også belaste din brenner, og derfor vil den tekniske levetid for din brenner derfor bli kortere jo lavere ohm motstand denne har.

Du vil også oppleve at smaken av e-væsken også influeres av hvilken ohm motstand du har i ditt atomizerhode / brenner. På selve atomizerhodet vil det ofte være en laser gravering med ohm motstand i brenneren.

Skift Atomizerhodet i en bunnbrenner Clearomizer

Atomizerhodet/ brenneren i clearomizeren skiftes ved, å skru bunnen av clearomizeren. På selve bunnen av clearomizeren er atomizeren skrudd fast i en gjenge. Så skru atomizerhodet  løst og erstatt det med et nytt. Skru heretter bunnen på clearomizeren igjen.

Det er mange forskjellige produsenter av clearomizere med bunnbrennere. Hvilken skal man så velge? Det kan jo være et vanskelig valg da de alle har samme formål, nemlig å fordampe e-væske til damp.

Vårt råd er ganske enkelt , prøve noen forskjellige, da produsentene bruker forskjellig teknologi, og noen atomizerhoder / bunnbrennere gir kald damp og andre gir varm damp, og smaken er jo også forskjellig fra brenner til brenner, da det har betydning hvordan brenneren er viklet og om den f.eks. er plassert vannrett eller loddrett.

Klikk rundt på hjemmesiden og bestill dine Clearomizere - Bunn brenner.
Har du spørsmål, er vi naturligvis klare til å hjelpe deg med ditt kjøp. Kontakt oss via e-post mail@e-trekk.no

Du er ikke logget inn klikk på "logg inn" for å besøke vårt kundesenter

+45 22256940    Fra 12.00 - 17.00    mail@e-trekk.no
Nyhetsbrev

Dersom du logger inn kan du velge din utsjekk informasjon, som leverings-adresse, foretrukket betalingsvalg mm.

Logg inn og sett opp Rask Kassen

Trustpilot e-trekk.no

Facebook e-trekk.no