Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne

Voopoo ARGUS X pod kit kit

kr597,04

Voopoo ARGUS X pod kit

INNOVATIV, nok en gang!

ARGUS Pro og ARGUS X oppdaterer igjen definisjonen av utendørs estetikk. Super batterilevetid, GENE.TT-brikken og 80 W kraftig ytelse gir deg en enestående verdiopplevelse. Når du begynner, kan du ikke legge den ned.

Batteries not included!

Nullstill
Loading...

Beskrivelse

INNOVATIV, nok en gang!

ARGUS Pro og ARGUS X oppdaterer igjen definisjonen av utendørs estetikk. Super batterilevetid, GENE.TT-brikken og 80 W kraftig ytelse gir deg en enestående verdiopplevelse. Når du begynner, kan du ikke legge den ned.

Innebygd og ekstern – hva som passer best for deg.

ARGUS Pro og ARGUS X bruker henholdsvis et innebygd 3000mAh og eksternt 18650 batteri, som er perfekt integrert med Type-C 5V / 2A hurtiglading for å unngå strømmangel.

Prøv det. Kjenn forskjellen

ARGUS Pro og ARGUS X skaper det mest komfortable grepet med ergonomisk design ved hjelp av kurver med flere kurver. Hvis du holder den i hånden din, vil du elske den.

Stick me claws ‘five

Den innovative fusjonen av metall og lær, den smarte kombinasjonen av farge og design og tillegg av en 0,96-tommers fargeskjerm, uavhengig av vinkel, får den til å se så annerledes og vakker ut.

Utrolig nyheter – GENE.TT Chip

GENE.TT kan raskt antennes innen 0,001 sekunder og gir også intelligent identifikasjon av spoler, Smart-modus, RBA-modus, etc.

Kraftig når som helst

5-80W justerbar watt som oppfyller dine forskjellige behov. Velsignelsen til GENE.TT-brikken gjør det mulig å bringe store skyer på et øyeblikk, mens smaken aldri blir kompromittert.

Spill med dine preferanser

RBA-modusen kan justeres i henhold til dine preferanser, slik at du fullt ut kan kontrollere kraften og nyte sjarmen.

POD er ??mer enn et valg

I tillegg til PnP Pod er ARGUS Pro og X også kompatible med alle PnP pods, slik at du fullt ut kan oppleve den perfekte smaken.

Juster som – du vil

Det innovative Infinite Airflow System støtter regulering av hvilken som helst luftveisstørrelse. Du kan få den mest komfortable opplevelsen gjennom dette systemet, uansett hva slags spoler eller forskjellige parametere som er satt.
SKU: 0000005060

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.25 kg
Variant

Carbon fiber & Black, Litchi Leather & Blue, Vintage Grey & Silver

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Voopoo ARGUS X pod kit kit”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *