En elektronisk sigarett er et sunnere alternativ til tobakk sigarettene. Med en elektronisk sigarett stimulerer du røykeopplevelsen, men unngår samtidig det skadelige innholdet av tjære, kulldioksid, bly, cyanid, kaliumnitrat, formaldehyd, benzen, polonium-210, radon og aceton som finnes i vanlig tobakk.  

En elektronisk sigarett skiller ikke ut røyk, kun damp, og du kan velge e-væsker i mange smaksvarianter – med eller uten nikotin. Se våre mange varianter og bestill direkte på denne siden.

En elektronisk sigarett inneholder ingen kreftfremkallende stoffer, og da de heller ikke inneholder tobakk, utsetter du ikke dine omgivelser for passiv røyking. Du kan altså røyke en elektronisk sigarett innendørs uten dårlig samvittighet og vond tobakkslukt. Elektronisk sigaretter er samtidig ikke omfattet av røykeloven og kan derfor nytes på de fleste steder hvor det normalt er røykeforbud. Få smaken av tobakk uten at du må ut i kulda midt i kafébesøket.

elcigg

Hvordan virker en elektronisk sigarett?

En elektronisk sigarett bruker et batteri, en atomiser/clearomizer, et munnstykke og væske. Batteriet overfører strøm til atomiseren som varmer opp væsken. Dampen oppleves som og ligner litt på vanlig røyk. Du kan kjøpe batteriene i flere størrelser og farger og de lades enkelt opp med laderen som følger med.

Vil du også prøve en elektronisk sigarett?

• Elektronisk sigaretter er 70 % billigere enn vanlige sigaretter

• Du unngår ubehagelig lukt og misfarging – både for deg selv og i ditt hjem

• Du får samme følelse av å inhalere og røyke

• Du kan selv tilpasse nikotinstyrken og trappe ned løpende

• Du kan velge mellom ca. 60 smaksvarianter til din e-væske. Eller hva med å blande selv og lage din egen personlige favoritt?

• Du bestiller enkelt og behagelig online

• Når vi har registrert din betaling sender vi dine varer i løpet av 24 timer

Hvorfor velge elektronisk sigarett?

Er du lei av å bry dine medmennesker med skadelige stoffer og illeluktende røyk? Har du forsøkt å slutte å røyke uten hell? Noen ganger kan det tøffeste ved en røykeslutt være å bli kvitt vanen: den velkjente følelsen av sigaretten mellom fingrene, det tilfredsstillende suget og skyen av røyk som forlater deg ved hver utpust. Dette kan hverken tilfredsstilles av nikotin tyggegummi, plaster eller nikotin-spray. Med en elektronisk sigarett kan du beholde alle aspekt ved din røykevane – bortsett fra de skadelige stoffene, luktproblemene og nikotininnholdet. En elektronisk sigarett er dermed et sunnere alternativ til tradisjonelle sigaretter.

En elektronisk sigarett er i prinsippet en beholder med såkalt ”e juice”, som er en nikotinholdig væske tilsatt smaksaroma. Denne e juicen fås i mange ulike smaksvarianter og med varierende nikotin-konsentrasjon. Dette betyr at du har mulighet til å trappe ned ditt nikotinforbruk sakte, uten at du trenger å trappe ned røykevanen. Hvis du har vært storrøyker, kan du for eksempel starte med en elektronisk sigarett med 24mg nikotin per ml og så sakte trappe ned til du kan bruke e juice med 0mg nikotin. Og det beste av alt? En elektronisk sigarett trenger slett ikke smake tobakk! Hvorfor ikke starte dagen med smaken av cappuccino, eller ta en pina colada med på fest?

En elektronisk sigarett gir deg større frihet

Siden en elektronisk sigarett skiller ut vanndamp i stedet for skadelig røyk, er det ikke den samme strenge reguleringen av elektroniske sigaretter og da trenger du ikke forlate selskapet hver gang røyketrangen banker på. Samtidig er det ikke like høye avgifter på en elektronisk sigarett som det er på vanlige sigaretter. Det betyr at du kan spare opptil 70 % ved å gå over til elektroniske sigaretter. Dette er en av grunnene til at den elektroniske sigaretten raskt har blitt utrolig populær i flere land, bl.a. Frankrike og England. Markedet for elektroniske sigaretter vokser raskt og det finnes allerede mange ulike produsenter. Prøv for eksempel en elektronisk sigarett fra det innovative merket Aspire, den ledende produsenten Innokin eller et av de rimeligere merkene som ePuff.

Hvis du vil prøve en elektronisk sigarett, men har vanskelig for å velge smak og merke, kan du prøve et av våre populære startsett som er skreddersydd for nybegynnere. Startsettet inneholder normalt batterier, clearomizers, lader og en enkel brukermanual, slik at du raskt kan oppdage hvordan en elektronisk sigarett kan forandre ditt liv.