E-Sigarett Batterier

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne
Pris
NOK0NOK1000
Kategori
Vælg en kategori
Kapacitet
Farve

Elektroniske sigaretter får strøm fra et gjenoppladbart batteri, og desverre holder ikke batteriet for evigt. Det er derfor en god ide å ha et ekstra batteri liggende i nødstilfelle hvis det skulle skje noe med ditt nåverende. Vi har alltid gode tilbud og lave priser på våre e-sigarett batterier, så oppret en ordre og bestill et ekstra batteri idag.

Ekstra Batterier til din E-Sigarett

Ekstra Batterier til din E-Sigarett finnes i mange variasjoner, farger og design, men du skal ikke fortvile da nesten alle de vi forhandler passer med både standard lader og clearomizere. De er nemlig utstyrt med både et standard eGo type gjenger SAMT 510 type gjenger. Det betyr i praksis at en kan bruke de samme laderene på tvers av batteriene, og dessuten gå på jakt etter nettopp den type clearomizer/brenner en ønsker seg, og med den garanti at det vil passe på batteriet ditt.

Vi forhandler mange forskjellige merker av batterier til din E-sigarett, og du finner de ved å klikke i menyen til venstre. Den største utfordringen blir å velge det korekte design for deg, størrelse og funksjonalitet som du ønsker den skal ha. Det er derfor nå mulig å sammensette sin helt egen e-sigarett, og enda da påvirke både hvor mye strøm den skal kunne gi og hvilket uttryk den skal gi.

Hva betyr mAh i batterier ?

mAh er et teknisk uttryk som betyr milliampere timer, og setter grensen for batteriets kapasitet og dermed hvor mye strøm batteriet kan holde på. Jo høyere mAh et batteri har desto lengere mellom hver lading for brukeren. Et E-sigarett batteri på 650 mAh gir således ikke mindre damp en et batteri på 1100mAh, men de fleste foretrekker et batteri som ikke skal lades oftere en hver andre dag, og velger derfor et 1100 mAh batteri.

Styrken av selve batteriets output og dermed den mengde damp den vil gi er styrt av Volt eller Watt. Et almindeligt standard batteri kan ikke justeres i output Volt/Watt, men det kan de variable Volt Batterier og E-Cigaret MODS.

eGo Batteriet – Standarden for E-sigarett Batterier

eGo Batteriet er det mest gjenkjendelige av alle e-sigaret batterier, da det er en rigtig god standard og findes som en del av de fleste startpakker.

eGo Batterierne har utover det kjente eGo gjenger samt 510 gjenger, så du kan bruke ALLE de forskjellige typer brennere/clearomizere, da de har enten 510 eller eGo gjenger. Output ligger på en fast volt på 3.2v-3.3v og er perfekt til clearomizerene i startsettet, samt ce4, ce5 typer og clearomizere på ca. 1.7-1.9 ohm. Benyttes en 2.1 ohm vil den leve lengre men gi mindre damp en forventet.

Ønsker du et praktisk og lett batteri som du kan stole på og som virker hver gang og er lett å bruke, så er et eGo Batteri et riktigt godt sted å starte din damp opplevelse.

Variabel Volt Batterier – VV Batterierne

Mange brukere av e-sigaretter er meget tilfredse med et standard E-sigaret Startsett og standard eGo Batterier, men mange har også sett fordelene og nytten ved å ha litt ekstra strøm, da et standard eGo Batteri ”kun” leverer en fast volt på 3.2v-3.3v. Dette er ikke nok Volt til de litt større ohm atomizerhodene eller RBA Rebuildable Atomizere, så er du en avanceret e-sigaret bruker skal du nok som minimum ha et VV Batteri og muligvis en mekanisk eller automatisk MOD som gir enda flere muligheter for å innstille ditt forbruk samt strøm så du får den helt optimale og designet dampopplevelse som du ønsker.

Fordelene er mange, herunder at du kan justere output Volt ved å trykke på en knap eller dreie på en skive nede på batteriet. Med et VV Batteri har du også mulighet for å utnytte Clearomizere mere presist i forhold til det atomizerhode (ohm) som sitter i. En mere presis avstemning av Volt i forhold til Ohm på Clearomizeren gir en bedre damp og lengre levetid av atomizerhodet. En generel regel, som er god å huske, er at en clearomizer/atomizerhode med høy ohm krever en høy volt på batteriet, og ved lav ohm i clearomizeren/atomizerhodet krever en lav volt på batteriet.

MODS – MODS og Batterier

Har du et større behov for at batteriet skal holde i lang tid på en lading samt gir mer strøm er det en ide å se nermere på våres MODS. MODS fungerer med et innvendigt batteri som oftest skal tas ut og settes i en separat lader til nettopp disse batterier. 18350, 18650 og 26650 er de mest anvendte størrelser, og du skal undersøke om din lader kan lade disse batteriene.

Kvaliteten av MOD Batterier på markedet er meget svingende, og det er derfor meget vigtig at du kjøper et batteri av en vis standard og kvalitet. Det er ikke et sted hvor det kan betale seg ved å  spare, da uoriginale batterier kan være farlige. Vi markedsfører derfor kun kvalitets batterier fra Samsung, Sony og lignende produsenter, så du kan fint kan handle disse hos oss.

Klikk rundt på hjemmesiden og bestill dine E-Sigarett Batterier.
Har du spørsmål, er vi naturligvis klare til å hjelpe deg med ditt kjøp. Kontakt oss via epost mail@esug.dk