Moreish Puff

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne
Pris
NOK0NOK1000
Kategori
Vælg en kategori
Kapacitet
Farve

Products not found

Moreish Puff e juice

Moreish Puff e juice
Cherish Vapor startet opp i 2018 som et e-liquid merkevare som distribuerer premium e-væsker til vaping-samfunnet.
Vårt oppdrag er å gi vapingsamfunnet en enkel måte å få høy kvalitet på e-væsker. Vi er stolte av å levere gode produkter og god kundeservice, noe som har ført til at vi ble et av de raskest voksende merkene for e-væske.

Vårt utvalg av e-væsker og nic-salter er alle TPD-kompatible, noe som betyr at de oppfyller alle sikkerhets- og kvalitetsstandarder som kreves av loven.

Vi strever for å tilfredsstille alle vapers, så enten du er ny i vaping eller en avansert bruker, er vi her for å hjelpe deg med nesten 100 smaker du kan prøve, inkludert nic salter for å gi deg det nikotin boostet du trenger.

VAPE-INDUSTRI
Vi forstår kravet om å levere en rekke eksepsjonelle produkter som tilfredsstiller hver kundes behov. Vapeindustrien har utviklet seg mye på få år med langt bedre produkter tilgjengelig nå sammenlignet med enheter i de tidlige dager. Fra det enkle sigarett settet har vapes utviklet seg for å gi deg lengre batterilevetid, temperatur og wattstyring og mods i alle forskjellige former og størrelser. Til tross for teknologiske fremskritt er vaping fortsatt billigere enn røyking, og det har blitt bevist av Public Health England å være 95% tryggere.

Les rapporten her