E-Sigarett Startsett

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne
Pris
NOK0NOK1000
Kategori
Vælg en kategori
Kapacitet
Farve

Billig E CIG – Finn en E sigarett startpakke i vår webshop

Her finner du mange gode tilbud på en ny e Cig i høy kvalitet. Udvalget nedenfor er et veldig bra sted å starte når du trenger å finne en e sigarett startpakke.

På denne siden finner du våres utvalg av variable volt og variable watt (VV/VW)batterier til dine e-sigaretter i forskjellige farger, design og størrelser (mAh). VV/VW batterier er det neste skrit i å få den beste ytelse ut av din elektroniske sigarett. Disse batteriene har en ring eller knapp, som gir deg mulighet for å variere spendingen, normalt innenfor rammen fra 3,3 V til 4,8 V.

Så hva er et VV/VW Batteri ?

Standard batterier leverer mindre og mindre spending i takt med at det blir mindre og mindre strøm igjen på batteriet, men en fordel ved VV/VW batteriene er, at de leverer en konstant spending selvom batteriet er utladet. Det betyr, at du får en konstant og stabil dampopplevelse uansett tilstand på ditt batteri, og at du kan stille inn spenningen til en verdi som passer presis til din clearomizer og din e-veske.

Husk at det ikke altid er mulig å stille den inn til den høyeste volten, da Clearomizer/Atomizer ikke altid kan følge med den høye outputen. En generel regel er, at en Clearomizer/atomizer med 1.9ohm skal ha en lav volt, og en Clearomizer/Atomizer med 2.5ohm kan tåle en rimelig høy volt.. Det er derfor en god ide å prøve seg litt frem og skru langsomt opp for Volt/Watten.

Forståelse av Variabel spenning og effekten

Hvis du er på utkikk etter opplysninger om variabel spenning / VV/VW elektroniske sigaretter, kan det være fordi den E-sigarett du i øyeblikket benytter ikke gir deg en høy nok produksjon av damp og smak som du ønsker.
Når du er ny damper (e-sig bruker) kan det være litt av en jungel å finne ut av hva som virker best for nettopp deg, og det vil være en rimelig høy læringskurve da det finnes en masse forskjellige elektroniske sigarett produkter og utstyr på markedet. Hvis du er ny damper foreslår vi for våres kunder å starte med en e-sigarett startpakke i stedet for å løpe ut på dypt vann med en gang. Startpakker er lettere å bruke og ikke minst sette seg inn i for ny damper, og inkluderer alt som behøves for å komme i gang på. Når du har startet med å dampe er det høyst sannsynligt ved hjelp av en enhet som kjører på 3,7 volt selvom du med tiden nok vil oppleve at din opplevelse med dampingen vil endre seg etter hvert.

Dette kan skyles at du:
Bruker forskjellige e-væsker og smaker
Prøver forskjellige nikotin styrker
Prøver et anerledes PG (Propylene Glycol) / VG (vegetabilsk glycerin) blandingsforhold
Eller enda prøver en anerledes clearomizer / atomiser

Visse kombinasjoner gir deg kanskje mer smak og mindre hals irritasjoner, og andre kan kanskje gi deg en trang til å ville skru litt opp for styrken for å gi deg mer tilfredsstillelse.

Variabel Volt og Variabel Watt E-Sigaretter gjør det nettopp mulig å endre output spenningen i Volt eller Watt på enhetenes batteri for å gi nøyaktig den smak, mindre irritasjon i halsen og mengde av damp som brukeren ønsker.

Når du har prøvd å dampe på en e-sig med en standard 3,7 volt enhet, og du så skifter til en variabel spenning / variabel watt enhet vil du hurtigt oppleve at noen e-væsker og smaksvarianter smaker bedre på en lav Volt / watt hvor igjen andre varianter smaker bedre på en høyere Volt/Watt innstilling.

Hva med Watt ?

Den store fordelen med et VV/VW Batteri til din elektroniske sigarett er at de er i stand til å produsere mye mer damp en de mindre typene som de fleste kjøper når de akkuratt har startet å dampe.

For å forstå forskjellen skal vi kikke litt på spesifikasjonene på en standard e-sigarett. De fleste enheter bruker 3.7 volt batterier og 2.2- 2.4Ω atomizere / Clearomizere og produserer der med en god holdbar damp ved ca. 5.5 watt..
For å få litt mer ut av e-sigaretten har mange dampere valgt å kjøpe et større batteri og kombinere dem med clearomizer/atomizer med en lavere motstand .(1.8-2.2 Ω). Dette vil slite mer på atomizerhodet men til gjengjeld produsere en kraftig damp.

For eksempel når du bruger et standard 3.7 volt batteri med en 1.5 ohm clearomizer produceres der damp ved over 9 watt, men dette kan stadig ikke måle sig med den performance et VV/VW batteri kan levere.

Er et VV/VW Batteri noe for meg ?

I øyeblikket er VV/VW Batteriene den type batterier, som gir den beste yteevne på E-sig markedet, men hvis du aldrig har brukt en E-sigarett før er det ikke sikkert at denne typen batteri er er det riktige for deg.

Et lite eksempel:
Hvis du ikke er en 20 + per dag røyker, eller hvis du røyker light-sigaretter er det muligt at du finner mengden av både damp og hals irritasjon på et Variabel Volt Batteri (VV/VW) for intenst ved for høye innstillinger.

Hvis du er nødt til å justere et VV Batteri ned til 3,7 volt eller lavere for å få den rette mengde damp og hals irritasjon kan det være bedre at du velger å kjøpe et standard 3,7 volt E-sigarett.

Bruk av et VV/VW Batteri til din e-sigarett kan være vanskelig spesielt for nybegynnere da det skal mere til en bare å trykke på en knapp, og dette undervurderes altfor ofte.

Klikk rundt på hjemmesiden og bestill dine E-Sigarett VV/VW Batterier.
Har du spørsmål, er vi naturligvis klar til å hjelpe deg med ditt kjøp. Kontakt oss via e-post mail@esug.dk