E Væske - E Juice

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne
Pris
NOK0NOK1000
Kategori
Vælg en kategori
Kapacitet
Farve

Kjøp e juice med nikotin eller uten. Du bestemmer selv styrken og kan velge en væske med den smaken du ønsker. Ønsker du å trappe ned, kan du i ditt eget tempo velge en e væske med lavere styrke. Er du en ny «damper», så kan du med fordel lese «om oss» og hva en eigarett egentlig er.

Bestill e væske av høy kvalitet. e-trekk.no selger kun e væske, aromaer og baser av meget høy kvalitet. Velg mellom ferdigblandete utgaver, eller bland din egen væske. Det er forholdsvis enkelt, og du sikrer at din e juice får den riktige kombinasjonen av dampmengde, nikotinstyrke og smak.

Alle våre e liquids er produsert under kliniske og sterile forhold, så vi kan stå 100 % inne for alle våre produkt.

Hvilken e væske skal du velge?

Skal du bruke væske til din elektroniske sigarett så er det flere overveielser du bør gjøre deg:- Valg av nikotin styrke til væske – Valg av VG/PG innhold i væske – Ferdigblandet e sigarett  væske med nikotin og uten nikotin – Aroma til bland selv væske – eVæske kits hvor aroma og nikotin væsken leveres i hver sine beholdere.

Valg av nikotin styrke til din e sigarett  væske

Du kan kjøpe e væske med nikotin i følgende styrker: 0 mg = Ingen nikotin innhold
3 mg = Ultra light
6 mg = light
12 mg = normal
18 mg = sterkOvenstående betyr at f.eks. at 1 ml. 12 mg.

Væske med nikotin inneholder 12 milligram ren nikotin eller 0,012g nikotin. Hvilke nikotin styrker som er tilgjengelige avhenger av sortimentet.

Når du skal velge nikotin innhold i din e liquid er det viktig , at du tenker på det e sigarett utstyret du har kjøpt.

Har e sigarett butikken anbefalt deg å kjøpe noe som gir mye damp, så bør du velge væske med nikotin, hvor nikotin innholdet  er lavt.

Dvs. typisk væske med 3 eller 6 mg. nikotin innhold. Årsaken er, at jo mer damp din e sigarett gir, des raskere tas nikotinen opp fra e juicen.

Velger du for høyt nikotin innhold i væsken risikerer du at få nikotin sjokk. Så pass på dersom væsken med nikotin har for høyt nikotin innhold!!!

Valg av VG/PG innhold  i din e sigarett væske

Væske til elektroniske sigaretter består av 3 primære ingredienser.

– VG (vegetabilsk glycerol): Vegetabilsk glycerol gir mer damp og gir  samtidig en lite smule sødme til din e sigarett e juice. Vegetabilsk glycerol gir også din væske en tykkere konsistens. De mest populære ferdige veæsker har et high VG innhold. Det er for eksempel Space Jam, Decadent Damper, Quarks Juice, og Element ELiquid.

– PG (propylene glycol): Aroma molekylene i væske binder seg til propylen glycolen, og derfor er stoffet med å fremheve smaken i din e sigarett væske. PG tilfører også din væske halsdrag.

Ca. 10% av befolkningen er i mer eller mindre omfang overfølsom overfor PG væske, så hvis du opplever halsdrag eller hoste ved damping av din væske, så bør du velge en væske til din elektroniske sigarett med et lavt innhold av PG. Dvs. mindre enn  50% PG innhold i din væske.

Ofte er det de væsker som kalles for premium væsker.

– VGPG Base: Eller også bare kalt nikotinbasen er et annet navn for blandingen av glycin VG, PG og nikotinstyrke. Vera Cura i Danmark produserer vgpg base.

Aroma: Aroma til e væske er vanlige aromaer, som også brukes generelt i matvare industrien. Aroma må da ikke dampes rent! Aroma skal blandes med PG og VG for at du får en væske som kan dampes. Typisk anbefales at innholdet av aroma i din væske skal være mellom 10% og 20%.

Ferdigblandet  e sigarett væske med nikotin og uten nikotin

Vi tilbyr den beste væsken i flasker á 10 ml. Når væsken er med nikotin er vi begrenset av lovgivningen til at volumet i flasken ikke overstiger 10 ml.

Du kan kjøpe væske både på vår webshop og kjøpe væske i butikk i Odense, Århus og Hvidovre. Vi har alltid billig e væske på tilbud, likeså er det e væske smaksbarer i alle våre butikker.

Smaksbaren er naturligvis gratis. Så besøk våres e sigarett butikk og finn dine kommende favoritt væsker. I vår e sigarett butikk får du også vedledning om PG, VG og aroma i de forskjellige væskene.

Ejuicer med nikotin er laget i mange spennende smaker.

For eksempel Vaniljesaus, Red Energi (Red Bull), Pineapple, The Strawberry Milkshake, Ginger Secret, Ice Cream og mange mange flere … (Strawberry Milkshake er én av mine personlige favoritter).

E væske aroma til bland selv e sigarett væske

Er du selvblander ? Bland selv e væske er også en mulighet for å designe din helt egen væske.

e-trekk.no tilbyr kjøp PG, VG og aroma, så du kan bli mester i bland selv væske. Du vil få den beste væsken, som du kan gi vekk til dine venner for inspirasjon!!

Med bland selv væsken kan du selv bestemme PG, VG og aroma innhold  i hver av dine væsker. Du kan blande  flere forskjellige aromaer i din e juice, så den f.eks. får undertoner av mint, får en kremet smak eller kanskje et hint av brent karamell.

Mulighetene for at du kan leke med forskjellige  aromaer i din e juice er uendelige…

Kun fantasien setter grenser… Så derfor prøv å bli selvblander av e væske. Med bland selv væske sparer du i øvrig penger så derfor får du også en billig ejuice. Relevante leverandører av aroma er Flavor West, Perfumery Apprentice og Big Mouth.

E Væske kits hvor aroma og nikotin væsken leveres i hver sine beholdere

I Danmark har man valgt et meget høyt avgiftnivå på ferdigblandet væske til elektroniske sigaretter.

Det kan vi kun beklage. For at vi kan tilby billig væske, har vi sammensatt e væske kits, som er en MEGET enkel måte å bli selvblander på.

Med væske kits får du nemlig alle ingredienser (aroma, PG, VG) i avmålt  volum med den nikotin styrken din væske skal ha. Det eneste du så trenger å  gjøre er, å blande alle ingrediensene i den medfølgende beholder, og riste den. Vi kaller det for shake and vape.

Det er bland selv, så ALLE kan være med!! Du skal da bare være oppmerksom på, at din bland selv væske gjerne må modne noen dager før du damper den.

Når du modner din e juice, så utvikler aromaen i væsken seg og den kommer til å smake mye bedre Ønsker du billig e væske anbefaler vi våre epuff eVæske Sett. Hvis du vil kjøpe en større mengde VGPG Base, så har vi laget noen ferdige basesett (evæske med nikotin uten aroma). Du bestiller basesett her.

E juice med smak av tobakk

Våre e juice væsker har generelt en ettersmak av «normal» tobakksmak, og ikke den «søte «ettersmaken»som mange andre væsker har.

Vi anbefaler, at du selv prøver å blande forskjellige varianter og finner din egen favorittsmak – f.eks. Menthol med litt Tobakk eller Camel og vanilje.

Det er forskjellige smaker av ferdige tobakksvæsker som er klare til å dampe. Selvfølgelig har vi et stort utvalg innen smaken av tobakk.

For eksempel bright tobacco, PR Tobacco (Prince smag), RY4 Tobacco og Red USA Mix (Marlboro) eller bare USA Mix. Alt er kvalitet ejuice med nydelige smaker.

Ingredienser i vores dampvæske

E-cigaretter indeholder aromastoffer, propylenglucol og eventuelt nikotin.

Propylenglycol er en tyktflydende væske, som omdannes i kroppen til eddikesyre og pyrodruesyre.

Propylenglycol er harmløst og benyttes i fødevareindustrien som emulgator i fødevarer, som frostvæske og som opløsningsmiddel for tilsætningsstoffer og aromastoffer.

Propylene glycol > 65 %
Vand < 10 %
Glycerol < 20 %
Smags essens < 5 %
Olie fra tobak blade < 5 %
Nikotin (fra tobak blade) < 3 %
Trimethylpyrazine < 1 %
Tetramethylpyrazine < 1 %
Dinethylpyrazine < 1 %
Acetypyrazine < 1 %
Methyl butyic acud < 1 %
Terp ineol < 1 %
Ethyl maltol < 1 %
Guaiacol < 1 %
Acetyl pyridine < 2 %
Octalactone(gamma) < 1 %

Hva er egentlig e liquid?

E liquid består hovedsakelig av tre ting: smaksaroma, fortynner og eventuelt nikotin.

Smaksaromaen varierer naturligvis med hver smaksvariant, mens fortynneren oftest består av propylene glykol, glyserol og vann.

Propylene glykol er faktisk en av hovedingrediensene i vår e liquid, og er med på å fortynne vår e liquid til den riktige konsistensen.

Samtidig hjelper stoffet med å fremheve smaksnyansene når du inhalerer væsken. En annen viktig ingrediens i vår e liquid er glyserol, som brukes i utalliger farmasøytiske produkter.

Glyserol forbedrer dannelsen av vanndamp og gir samtidig en smule sødme til din e liquid. Vi bruker utelukkende ingredienser av høyeste kvalitet, og ved selv å blande din egen e liquid kan du få et resultat som lever opp til dine behov.

Du har kanskje hørt rykter om at e liquid inneholder stoffet diacetyl, som ved inhalering har blitt assosiert med lungesykdommen brochiolitis obliterans?

Siden vi framstiller vår egen e liquid kan vi garantere at dette stoffet ikke finnes i vår e liquid, og du kan dermed trygt dampe løs uten å være redd for disse skadelige bivirkningene.

Nettopp fordi vi selv fremstiller vår e liquid er vi 100 % klar over hvilke innholdsstoffer vi putter inn, samtidig som vi har full kontroll over både smak og konsistens.

Bli kvitt din nikotinavhengighet

En av de største fordelene med elektroniske sigaretter, er at du kan variere nikotinkonsentrasjonen i din e liquid.

Hvis du er vant til å røyke meget sterke sigaretter, kan du for eksempel starte med den høyeste konsentrasjonen av nikotin, nemlig 18mg nikotin/ml.

Når du så føler at du er klar for å trappe ned, kan du velge e liquid med for eksempel 12 mg nikotin/ml – du trenger altså ikke skjære ned på hyppigheten av din røyking, men kun på sigarettenes styrke.

Dermed kan du kvitte deg med nikotinavhengigheten uten å si farvel til røykevanen. Hos oss kan du få fem ulike varianter av e liquid angående nikotinstyrke:
• 0mg nikotin/ml
• 3mg nikotin/ml   (ultra light)
• 6mg nikotin/ml   (light)
• 12mg nikotin/ml (normal)
• 18mg nikotin/ml (sterk)

Kom igang – kjøb billig ejuice… Opprett bruker på e-trekk.no eller få et nytt passord hvis du har glemt passordet ditt. Så er du klar til å kjøpe juice med nikotin!!

Selvfølgelig antar vi at du har kjøpt et deilig esigarettpakke. Kanskje et sett fra iSmoka eLeaf eller en Joyetech eGo med et eGo batteri.

Eller kanskje de nyere Joyetech eGo AIO modellene med driptips, eller en av de mer avanserte modellene med rebuildable tanker. Husk også å kjøpe selvblandende tilbehør når du kjøper ejuice.