Aroma - Baser

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne
Pris
NOK0NOK1000
Kategori
Vælg en kategori
Kapacitet
Farve

Bland Selv – Aroma og Baser

Klikk her hvis du vil les mer om hvordan du blander din egen e-væske.

Vil du selv bestemme smaksstyrken, er Bland Selv rett for deg. Vi tilbyr den beste kvalitet av aroma, baser og utstyr, så du kan starte ditt helt eget bland selv studie, hjemme hos deg selv. Bland Selv væske til e sigaretter, er en forholdsvis enkel måte, å sikre at du kan spare noen penger i lengden, men også at din e-Væske får den helt riktige kombinasjon av styrke, smak og damp mengde.

Våre bland selv produkter kommer fra en annen leverandør enn de ferdige væsker, derfor vil et bland selv produkt ikke gi samme opplevelse av smak som de ferdige væsker.

Klikk her for å hente og installere en lommeregner for å beregne blandingsforhold. (Se nederste i høyre hjørne).

Som damper kan det kansje være et stort skritt å bevege seg ut i å skulle blande selv. Men det er faktisk ikke så komplisert. Bare man er klar over noen forskjellige ting og bruker enten sin egen kalkulator eller et spesielt program(se linken øverst på denne siden), så er man godt i gang. Programmer for å utregne hvor mye man skal putte i av hver ingrediens finnes både på computer men du kan også finne apps til din smartphone.

Bland Selv E-Væske – Verd å vite

En god ting å vite om VG og PG(hovedingredienser e-væske) er at, man kort sagt snakker om, at VG er det som er med til å gi damp, og PG er bedre til å bære smaken, og dermed er med til å gi smak, men også halsdrag. Så hvis du vil lage en væske som gir mye smak, skal du gå etter et blandingsforhold i din væske med overveiende PG. Hvis du derimot vil blåse litt store skyer, skal du ha en overveiende VG basert væske. Som eksempel ligger vår epuff basic væske på omkring 70%PG og 30%VG, og epuff premium ligger på 50%PG og 50%VG.

Hva angår aromaer så er du med bland selv heller ikke lenger bundet til kun en aroma. Liker du godt lakris og bringebær så kan du enkelt eksperimentere med å lage din helt egen bringebær og lakris smak. Og du kan enkelt justere hvilken smak som skal være mest fremtredende.

Det gode ved å blande selv er at du har mulighet for helt selv å bestemme alle parametre i din væske. Så i starten vil det kansje være litt gjetting ,men etter kort tid vet du helt presis hvordan blandingsforholdet til den perfekte væsken skal være.

Se linken på toppen av siden for å lese mer om hvordan du spesifikt blander væske selv.

Husk å være forsiktig når du arbeider med nikotin!