Candy King

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne
Pris
NOK0NOK1000
Kategori
Vælg en kategori
Kapacitet
Farve

Candy King, Tropic King, Milk king e juice

Dripmore har laget en rekke forskjellige serier med forskjellige temaer. Prøv blant annet Tropic King, Cookie King, Milk King eller Candy King.

Dripmore e Juice blandinger:
Alle deres e-væsker er laget med 70% vegetabilsk glyserin og 30% propylenglykol. De gjør dette for å gi den beste smaken mens de opprettholder en tykkere viskositet i væsken.

Allergenadvarsel / Matallergier:
Deres e-væsker inneholder mange forskjellige naturlige og kunstige ekstrakter. Ekstraktene kan ha blitt brukt på utstyr der behander f.eks. nøtter, frukt og vanilje.

Vi anbefaler ikke bruk av Dripmore væsker hvis du har matallergier.

Bruk av kunstig søtningsmiddel:
Alle e-væsker inneholder 1% eller mindre sukralose og / eller etylmaltol. Dripmore bruker en veldig liten mengde søtningsmiddel for å forbedre de eksisterende smakene som finnes i e-væskene deres. Aspartam eller andre søtstoffer brukes ikke, da de ikke har funnet dem egnet.