SMOK MODs

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne
Pris
NOK0NOK1000
Kategori
Vælg en kategori
Kapacitet
Farve

SmokTech bruker løse batterier med bare strøm

Nesten alle produkter fra SMOKTech anvender løse batterier, og det henger gitt sammen med, at du med løse batterier ganske enkelt får mere batterikraft for pengene. Og power er nettopp et nøkkelord for SMOK. Løse batterier fylder normalt en smule mere, men SMOK imødegår problemstillingen ved at utforme de fleste mods etter batteriet, dvs. rundt og aflangt. På den måten er der ingen spillplass i konstruksjonen, og den runde avlange faconen er klassisk innen for demperverdenen. Faconen foretrekker av riktig mange erfarne dampere, både pga. utseendet, og fordi det er behageligt at holde på.

Fordelen ved løse batterier er, at de ganske enkelt kan udskiftes, når de enten er udtjente, eller hvis du ønsker at oppgradere til et batteri med mere kapasitet. Den muligheten har du ikke, hvis batteriet er integreret. Ulempen ved løse batterier er selvfølgelig, at de skal opplades i en ekstern lader, men det oppveies så rigeligt av fordelene.