Halcyon Haze

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne
Pris
NOK0NOK1000
Kategori
Vælg en kategori
Kapacitet
Farve

Halcyon Haze
Halcyon Haze-serien er utsøkt britisk og er designet for vaping kjennere og smak fans.
Den er opprettet av en dedikert gruppe London-baserte vapers med mange års erfaring innen smakutvikling. Hvert produkt gjennomgår en streng utviklingsprosess der nøye utvalgte ingredienser blandes til perfeksjon.

Utover Halcyon Haze-teamets omfattende kunnskap er deres lidenskap for vaping og en ubarmhjertig søken etter å skape den ultimate vape juice.

En god vape juice er ikke for nå og da, men for alltid.
KVALITET

Våre e-væsker produseres alle på fabrikken i Wembley, Nordvest-London, i tre ISO 7-sertifiserte rene rom. Cuts Ice er et BSI-revidert ISO 9001: 2008 og ISO 14001: 2015 akkreditert selskap og utvikler kontinuerlig nye kvalitetssystemer og sporbarhetsnivåer.

Vi har for tiden mer enn 20 forskere, alt fra toksikologer til farmakologer som lager produktene våre av ingredienser av høyeste kvalitet, som alle kommer fra EU eller USA. All vår juice er også testet av et akkreditert UK Trade Standards Laboratory, som tester for etylenglykol (CAS-nr. 107-21-1) og dietylenglykol (Digol, CAS-nr. 111-46-6) (påvisningsgrense ca. 0,1%) . Diacetyl (CAS-nr. 431-03-8), Acetoin (CAS 513-86-0) og Acetylpropionyl (CAS 600-14-6) (påvisningsgrenser ca. 0,01%).