Charlie Noble

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne
Pris
NOK0NOK1000
Kategori
Vælg en kategori
Kapacitet
Farve

Charlie Noble e juice

I 60 ml flasker med 40 ml væske

Charlie Noble er en «det», ikke en «han». En britisk kaptein for handelsskip, Charles Noble, sies å være ansvarlig for opprinnelsen rundt 1850 av dette kallenavnet for byssens røykstabel. Det ser ut til at kaptein Noble, som oppdaget at stabelen på skipets stasjonsvogn var laget av kobber, beordret at den skulle holdes lett. Skipets mannskap begynte da å referere til stabelen som «Charley Noble.»

For de landkrabber som kanskje ikke vet det, er «skipets» kombi kjøkkenet. Når det kommer damp ut av Charlie Noble, vet mannskapet at noen lager mat. Charlie Noble-linjen er et annet juice-tilbud fra våre erfarne mixologer. Mannskapet til Charlie Noble E-Liquid Trading Company har jobbet i vapingindustrien siden 2011 med Vape Dojo, og både Vape Dojo og Charlie Noble eies av samme morselskap. Charlie Noble er produsert i vårt laboratoriemiljø og produsert ved bruk av høyeste kvalitet PG, VG, smaker og nikotin ved bruk av cGMP-praksis. Vi tror du vil smake forskjellen.